slim-geld-besparen-door-je-kapotte-telefoon-te-repareren
slim-geld-besparen-door-je-kapotte-telefoon-te-repareren

Slim geld besparen door je kapotte telefoon te repareren

Heb je een kapotte telefoon of zit er een barst in het scherm van je iPhone of Samsung smartphone? Moet de batterij van het toestel steeds eerder op de dag worden opgeladen? Het zijn voorbeelden van situaties waarin een afspraak maken voor een Samsung reparatie interessant is. Door je kapotte telefoon te repareren bespaar je veel geld, ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe smartphone. Voor de nieuwste iPhone of het nieuwste model van Samsung betaal je al snel zo’n duizend euro; het vervangen van de batterij van je bestaande telefoon kost nog geen honderd euro. Met een nieuwe batterij kan je weer jaren vooruit! In het bijzonder wanneer de behuizing van het toestel nog in goede staat verkeert.

Voordelen van lokaal een reparatie uit laten voeren

Kies voor een telefoon reparatie Rotterdam bij ThePhoneLab, in plaats van voor een reparatie via de provider van het toestel. Je provider zal het toestel naar een centraal reparatiecentrum of bijvoorbeeld naar de producent van de telefoon sturen. In veel gevallen ben je de telefoon hiermee minimaal een week kwijt. Kies je voor een lokale reparatie, dan duurt dit in het geval van ThePhoneLab niet langer dan dertig minuten. Wel zo fijn, je hebt de telefoon dezelfde dag nog terug!

Bespaar op de kosten van een reparatie

Niet alleen wordt een reparatie bij een lokale reparateur sneller voor je uitgevoerd; ook liggen de kosten vaak lager. Bij ThePhoneLab betaal je bijvoorbeeld alleen, wanneer de reparatie succesvol is. Daarnaast worden geen kosten gerekend voor het stellen van de diagnose vooraf. Zou je de telefoon laten opsturen, dan betaal je vrijwel zeker onderzoekskosten. Het biedt geen garantie op een succesvolle reparatie.

Diverse opties bij een reparatie aan je kapotte telefoon

Niet alleen heb je de mogelijkheid om een gebarsten scherm of bijvoorbeeld een zwakke batterij te laten vervangen. Afhankelijk van het model telefoon wat je hebt, kun je ook voor het repareren van de achterkant hiervan kiezen, of voor het vervangen van de connector aan de onderkant. Dat laatste is onder meer noodzakelijk, wanneer het toestel niet meer oplaadt. Op de website van een partij als ThePhoneLab vind je een handig overzicht met de reparaties die aan jouw toestel kunnen worden uitgevoerd. Je ziet hierbij direct wat een dergelijke reparatie je zal kosten.

Tip: kies altijd voor een partij die garantie biedt op een reparatie. Je wilt de zekerheid hebben dat je weer een lange tijd vooruit kunt met je nieuwe batterij of scherm.

Ontdek meer smartphones en lifestyle nieuws op mannenblog mensgoodlife.