superdunne-hoesjes-voor-je-telefoon
Gustaav

Superdunne hoesjes voor je telefoon

Bescherm je meest kostbare bezit met superdunne hoesjes voor je telefoon van Gustaav. Zo voorkom je lelijke krassen op je telefoon en geniet je altijd van een splinternieuw toestel. Ideaal wanneer je hem na een jaar of twee weer wilt verkopen. Een kleine investering die veel zal opleveren. In dit artikel geven we je alle tips voor een optimaal beschermde smartphone.

[divider]Superdunne hoesjes voor je telefoon[/divider]

Zuinig zijn en toch pech hebben

We kennen het allemaal, je bent zuinig op je telefoon. Laat hem nooit ergens slingeren en past op dat je sleutelbos hem niet raakt wanneer je telefoon in je jas zit. Maar toch, net op die ene avond stappen gaat het mis. Je hebt te veel bier op en hebt 10 gemiste oproepen. Halsoverkop neem je nog een adje en stop jij je telefoon in je jaszaak naast je sleutels. De dag erop ontwaak je van een kater maar dan… Een dikke kras op de achterkant van je telefoon. Want ja daar zat natuurlijk net geen folie op.

Superdunne hoesjes voor je telefoon

Bespaar jezelf deze ergernis en ga voor een superdun hoesje voor je telefoon. Een hoesje dat zo dun aanvoelt dat het lijkt alsof er geen hoesje omheen zit. Dat wil toch iedereen? Daarom bracht Gustaav deze voor jou op de markt. In het kort beschermen de superdunne hoesjes van Gustaav je iPhone of Samsung tegen lelijke krassen en deukjes. Zo kan jij weer tegen een stootje en je telefoon tegen een krasje. Dikke lelijke hoesjes zijn hiermee verleden tijd. De toekomst staat voor het behouden van de esthetiek en beveiligen van je iPhone of Samsung.

Deze superdunne hoesjes zijn verkrijgbaar voor de iPhone 7, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X. Daarnaast maakt Gustaav ook Samsung fans gelukkig door superdunne hoesjes aan te bieden voor de Galaxy S8, Galaxy S8+ en Galaxy S9+. Wees verstandig en kies ook voor een screenprotector zodat je telefoon dubbel zo beschermd en onzichtbaar mogelijk is. De screenprotectors van Gustaav vangen namelijk nog eens 99% van de klap op waardoor je minder snel een kras op je scherm krijgt. Ideaal toch? Bestel daarom snel je Gustaav hoesje en screenprotector online via www.gustaav.com.

Vanaf nu gaan stappen, bier en telefoons hand in hand samen en hoef jij je met Gustaav geen zorgen meer te maken om een stoot of krasje. Bescherm je telefoon, enjoy Goodlife!

[divider]Footage[/divider]

Gustaav iPhone X

Lees meer gadgets nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.