verras-je-partner-met-een-refurbished-product-tijdens-de-feestdagen
verras-je-partner-met-een-refurbished-product-tijdens-de-feestdagen

Verras je partner met een refurbished product tijdens de feestdagen

Het is weer bijna december, oftewel de maand van de feestdagen is bijna aangebroken. Staat de verlanglijst van je partner al vol met wensen? Of kun jij nog wel een beetje inspiratie gebruiken voor een mooi (refurbished) cadeau? Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas? Wij helpen jou met je zoektocht naar het perfecte, betaalbare cadeau om je partner mee te verrassen tijdens de feestdagen!

Relevant en persoonlijk

December is de maand van terug- en voorblikken. Een nieuw jaar betekent dan ook vaak voor veel mensen een nieuwe start met goede voornemens. Deze zijn voor iedereen anders. Van meer sporten tot meer tijd voor jezelf of juist meer sociale activiteiten. Door je cadeau af te stemmen op de goede voornemens van je vriend of vriendin maak je je cadeau relevant en persoonlijk. En zo laat je zien dat je hem of haar wilt ondersteunen in het behalen van doelen en successen.

Elektronische cadeaus

Heeft jouw vriend(in) het goede voornemen om meer te bewegen, sporten of beter voor zichzelf te zorgen in 2023? Dan kun je hem of haar het beste verrassen met producten om gezond en fit te blijven. Bijvoorbeeld draadloze earpods om muziek af te spelen tijdens het sporten, een podcast te luisteren tijdens het wandelen of om jezelf even af te zonderen. Of een smartwatch om je gezondheid in de gaten te houden. Schrik niet, deze cadeaus hoeven niet per se heel duur te zijn. Je kunt ook gewoon een refurbished cadeau kopen. Een voorbeeld waar je hoge kwaliteit refurbished-elektronica kan kopen is refurbed. Ze hanteren strenge stappen bij het refurbishen om kwaliteit te garanderen.

Refurbished cadeau

Refurbished producten zijn devices die al eerder zijn gebruikt en door een opknapbeurt weer als nieuw zijn. Ze komen vaak van bedrijven of inruilprogramma’s. Voordat een product de titel ‘refurbished’ krijgt, moet deze een streng keuringsproces te doorlopen. Dit houdt in dat de producten altijd goed gecontroleerd, getest en eventueel gerepareerd dienen te worden alvorens dat ze verkocht worden. Vaak krijg je ook nog eens een lange garantie periode bij aanschaf van een refurbished product.

Verschil tweedehands en refurbished

Dit is ook meteen het grote verschil tussen tweedehands en refurbished. Bij een tweedehands product, dat je bijvoorbeeld via Marktplaats koopt, krijg je geen garantie. En je bent er ook niet zeker van of het product gecontroleerd en gerepareerd is. Je loopt dus meer risico bij het kopen een tweedehands product.

Nog meer voordeel

Maar wat zijn dan nog meer voordelen van refurbished artikelen? Allereerst is het natuurlijk goed voor de portemonnee. Je bespaart tot 40% van je geld of je budget door het kopen van een gereviseerd product. Daarnaast is het ook een milieubewuste keuze omdat je in feite een gerecycled product koopt. Koop je earpods of smartwatch cadeau daarom refurbished.

Beter voor jou, je partner en voor de wereld! 

Wat is het meest populaire refurbished cadeau?

Dat is de refurbished smartphone. En dan met name de iPhone. Smartphones gaan over het algemeen steeds langer mee. Oftewel, een wat oudere telefoon hoeft niet direct afgeschreven te worden. En kan je – inclusief een garantieperiode – prima als cadeau geven. Of natuurlijk voor jezelf kopen.

Vergeet niet jezelf ook te trakteren tijdens de feestdagen

Wil je meer lezen over producten en gadgets? Lees dan verder op online lifestyle nieuws platform voor mannen mensgoodlife.