je-muren-pimpen-met-een-wereldkaart
wereldkaarten.nl

Je muren pimpen met een wereldkaart

Elk huis kent het; die saaie muur waar je maar geen raad mee weet en eigenlijk jaren geleden al aangepakt had moeten worden. Maar dit stopt nu! Wij vonden namelijk de ideale gadget voor je interieur; een sprekende wereldkaart. Hiermee leuk jij in een handomdraai die saaie muur op, zonder verven of behangen. Een grote vintage poster of een kaart met vrolijke kleurtjes? Met een kaart laat jij je van je avontuurlijke kant zien en own jij de nieuwste woontrend!

Ontdek de trendy wereldkaart

Dat de wereld zoveel te bieden heeft, weten wij maar al te goed. Het aantal reizigers neemt met het jaar toe en steeds makkelijker kom je op plekken waar je eerder alleen maar van kon dromen. Heerlijk toch die vrijheid! Haal dit geweldige vrije gevoel in huis met het kiezen en ophangen van een wereldkaart afdruk. Ga jij voor een kunstzinnige versie van de wereld of hou jij het simpel en strak?

Al heel wat onvergetelijke reizen gemaakt of staat er een reis op de planning? Bestel dan bijvoorbeeld handige vlaggetjes bij je kaart. Zo hou jij handig je favoriete locaties in het vizier of stippel jij de ideale roadtrip uit.

De robuuste kaart

Dat het decoreren van je huis niet het meest mannelijke is wat we kunnen bedenken, neemt niet weg dat het niet leuk is om te doen. We doen dit gewoon op onze eigen manier. Die vrouwelijke potjes, plantjes en gekke kleurtjes zetten we even aan de kant, en kiezen voor rauwere materialen. Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor een mooie houten wereldkaart. Hiermee geef jij een robuuste uitstraling aan je muur, waarvan je gegarandeerd nog jaren geniet.

Vind je een wereldkaart toch nog iets te veel van het goede en houd jij het eigenlijk liever wat dichter bij huis? Dan kun je er ook voor kiezen om een stadskaart in huis te halen. Kies simpelweg je favoriete stad uit en decoreren maar! Met een simpele lamp of kleine cactus maak je er meteen een gezellig hoekje van.

Die nieuwe kaart meteen bestellen? Kijk dan op wereldkaarten.nl. Enjoy goodlife!

Win een Wereldkaart

Doe mee en win een wereldkaart naar keuze t.w.v. 119,95 euro! Meedoen: Like mensgoodlife, deel dit artikel en tag 3 vrienden die van reizen houden. Veel plezier met je wereldkaart!

[divider]Wereldkaart op hout[/divider]

informatief-wereldkaart-interieur-hout

Lees meer over gadgets voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.