wereldkaarten-bestellen-mensgoodlife
wereldkaarten-bestellen-mensgoodlife

Ontdek de wereld vanuit je woonkamer

Ontdek de wereld vanuit je woonkamer met artistieke wereldkaarten voor aan de muur! Droom weg naar je volgende bestemming. Weet jij al waar je naartoe gaat?

De wereld aan je voeten… of muur

Het is de droom van iedere fanatieke reiziger. Zo vaak mogelijk op vakantie, op ontdekking. Nieuwe landen of steden bezoeken en het ultieme gevoel van avontuur beleven. Hoe fijn is het dan om op de momenten dat je thuis bent, reisinspiratie te krijgen vanuit je interieur. Vol enthousiasme waag jij iedere dag een blik op je volgende reisbestemming.

Een stijlvol interieur

Met een stijlvolle wereldkaart aan jouw muur komt dat heerlijke vakantiegevoel meteen naar boven. Het is een upgrade voor je interieur en kenmerkt jou als persoon nog meer als echte reiziger. Kies een design dat bij jou en je interieur past. Creëer een professionele uitstraling met een trendy, historisch of gedetailleerd design. Laat de wereldkaart opgaan in je interieur of laat het juist opvallen.

Wereldkaarten zijn er in allerlei varianten. Naast de stijlen, is ook het materiaal waarvan het gemaakt is leuk om mee te variëren. Misschien past een wereldkaart van rustiek hout beter bij je interieur dan canvas, glas of aluminium. Je kunt ook helemaal losgaan met attributen, zoals prikvlaggen om te markeren waar jij al geweest bent of wat juist je volgende reis gaat worden. Ieder huis is anders, kijk daarom ook goed naar de mogelijkheden voor de verschillende ophangsystemen.

Wereldkaarten inspiratie

Laat je inspireren en ga op zoek naar jouw ideale wereldkaarten voor in huis. Er zijn genoeg opties en manieren om het geheel aan te laten sluiten met je interieur. En mocht een designstuk aan de muur niet groot genoeg zijn.. dan is er ook nog de mogelijkheid om de wereld in je kamer te behangen! Leef je uit, maak mooie reizen en enjoy goodlife!