3-heerlijke-gin-&-tonic-serves-voor-thuis-mgl
Sir Edmond Gin

3 heerlijke Gin & Tonic serves voor thuis

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke heerlijkheid. Fris je cocktailavonden onder eigen dak op met deze drie Gin & Tonic serves die Sir Edmond’s karakteristieke Bourbon vanillepalet combineren met de fruitigste smaken die moeder natuur te bieden heeft.

De 3 heerlijke serves voor thuis

Serve 1: Strawberry & Mint

Is het geen plaatje? Het rood van de aardbeien en het groen van de munt gaan prachtig samen. Alleen de aanblik al brengt de smaak op je tong: zoet met een vleugje, eh, munt. Deze swingende Gin & Tonic geeft je besloten cocktailfeestje meteen kleur. Maak de jouwe in een handomdraai met 50 ml Sir Edmond Gin en 150 ml premium tonic.

Serve 2: Orange & Cinnamon

Zoet en zuur: voeg een partje sinaasappel toe aan je drankje en je smaakpapillen kunnen hun geluk niet op. Laat de hartige smaak van kaneel vervolgens aan de haal gaan met de Bourbon vanille in Sir Edmond Gin. De Orange & Cinnamon is een gegarandeerd succes als je thuiszit en behoefte hebt aan wat welverdiende vitamines… Zo kun je ‘m zelf maken.

Serve 3: Coffee & Orange Zest

Nog een oranje-bruincombinatie die er o zo verleidelijk uitziet. Deze is voor de koffieliefhebbers die hun dag willen starten én eindigen met deze donkere delicatesse. De sinaasappelschil, het meest aromatische deel van de vrucht, zorgt voor een scherpe, pittige twist in je Gin & Tonic. Nip ervan met gesloten ogen en concentreer je op alle subtiele smaken in je mond. Proberen is geloven. Waar wacht je nog op?

3 smaakvolle Sir Edmond Gin serves om te experimenteren, enjoy goodlife!

Ontdek meer Gin dranken op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.