4-eeuwen-grolsch-4-eeuwen-karakter
Grolsch

4 eeuwen Grolsch, 4 eeuwen karakter

Wist je dat Grolsch biertjes al sinds 1615 bestaan? Dat komt neer op 4 eeuwen Grolsch, 4 eeuwen karakter. Oorspronkelijk gebeurde dit op kleine schaal vanuit het Grolsche Bierbrouwerij in Groenlo. Inmiddels is het Grolsch merk wereldbekend. De bekende beugelflessen hebben hier zeker aan bijgedragen. Op terrassen, in bioscopen en thuis op de bank. De verfrissende Grolsch biertjes zijn overal ter wereld te vinden.

4 eeuwen Grolsch biertjes

Het biermerk waarbij het genot begint met een herkenbare ‘plop’ bestaat alweer 400 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. In de bovenstaande video wordt dit geheel op eigen Grolsch wijze gedaan. Het beeldmateriaal is door de jaren heen verzameld. Verschillende Nederlandse Grolsch liefhebbers, waaronder enkele bekende Nederlanders, komen langs in de video. Zij laten de Grolsch bierflessen ploppen op plaatsen zoals: de Berlijnse Muur, de Amsterdam Arena óf gewoon in de eigen woonkamer.

4 eeuwen karakter

In plaats van met een gewoon verjaardagslied, viert Grolsch haar verjaardag op toepasselijke wijze. Namelijk, met een verjaardagslied bestaand uit het geluid van de vele ‘ploppende’ bierflessen. Gepaard met het klassieke ‘Vakmanschap is Meesterschap’-deuntje, bekend van Grolsch campagnes, is dit de ultieme viering van het 400 jarig bestaan van het biermerk. Lang zal ze ‘ploppen’ in de gloria…

Ontdek meer ploppende dranken voor mannen op lifestyle nieuws blog mensgoodlife.