fbpx
4-eeuwen-grolsch-4-eeuwen-karakter
Grolsch

4 eeuwen Grolsch, 4 eeuwen karakter

Al sinds 1615 worden de Grolsch biertjes met een unieke smaak gebrouwen, dat is dus 4 eeuwen Grolsch, 4 eeuwen karakter. Oorspronkelijk gebeurde dit op kleine schaal vanuit het Grolsche Bierbrouwerij in Groenlo. Inmiddels is het Grolsch merk wereldbekend. Dit is niet op zijn minst te danken aan de speciale beugelflessen waarin het Grolsch bier wordt geserveerd. Op terrassen, in bioscopen en thuis op de bank. Overal wordt er genoten van verfrissende Grolsch biertjes.

Het biermerk waarbij het genot begint met een herkenbare ‘plop’ bestaat alweer 400 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. In de bovenstaande video wordt dit geheel op eigen Grolsch wijze gedaan. Het beeldmateriaal is door de jaren heen verzameld. Verschillende Nederlandse Grolsch liefhebbers, waaronder enkele bekende Nederlanders, komen langs in de video. Zij laten de Grolsch bierflessen ploppen op plaatsen zoals: de Berlijnse Muur, de Amsterdam Arena óf gewoon in de eigen woonkamer.

In plaats van met een gewoon verjaardagslied, viert Grolsch haar verjaardag op toepasselijke wijze. Namelijk, met een verjaardagslied bestaand uit het geluid van de vele ‘ploppende’ bierflessen. Gepaard met het klassieke ‘Vakmanschap is Meesterschap’-deuntje, bekend van Grolsch campagnes, is dit de ultieme viering van het 400 jarig bestaan van het biermerk. Lang zal ze ‘ploppen’ in de gloria…

Ook interessant
kerstcadeau-voor-je-vriendin-kopen-tips-en-inspiratie
Kerstcadeau voor je vriendin kopen? Tips en inspiratie!