Ambachtelijk bier van Duvel gaat hand in hand met kunst van Franky Sticks

Franky Sticks kreeg van Duvel een nieuw canvas voorgelegd: het iconische Duvel glas. Met zijn beide passies wist Franky hier wel raad mee. Muziekgolven en klinkende glazen komen samen. Het Duvel glas, met de bewegende schilderingen en karakters van Franky, komt tot leven! 

Franky Sticks

Illustrator en DJ Frank Stok kennen we onder zijn artiestennaam: Franky Sticks. Al van jongs af aan wordt Frank getriggerd door tubes verf en ook de draaitafel trekt zijn aandacht. Hij maakt schilderingen en muziek, speels maar ook bedachtzaam, houdt van een levendig kleurenpallet en zijn vloeiende lijnenwerk herken je gelijk. Franky Sticks uit Rotterdam blijft creëren en innoveren en loopt niet weg van een uitdaging. Dat is dan ook de reden waarom Duvel het wel aandurfde om hem een nieuw canvas voor te schotelen, namelijk: het iconische Duvel glas!

Het Duvel glas

Met dit iconische Duvel glas wist Franky Sticks wel raad, hij wist het zeker: hier gaat hij een kunstobject van maken. Hij maakte gebruik van de vormen en details van het glas. Hij neemt zijn passie voor muziek mee in het design en zo gaat het uiteindelijke design van het glas over bewegingen, diversiteit en golven en dit alles met verrassende details.

Een potlood op een papier, of een naald op een plaat… het maakt voor Franky geen groot verschil. Hij heeft simpelweg gewoon de behoefte om dingen te maken. De vormen en details van het glas heeft hij optimaal gebruikt. Met zijn optredens waar hij zijn eerste biertjes dronk in zijn gedachten, komen de muziek, de trillingen en de golven terug op het glas. Door de openingen in het design wordt het bier onderdeel van de schilderingen op het glas. De karakters op het glas komen als het ware tot leven!

Laat je verrassen door het iconische Duvel glas met de kunstige touch van Franky Sticks, enjoy goodlife!

De artiest Franky Sticks

We duiken nu een kijkje achter de schermen en laten Franky graag aan het woord.

Het design achter het Duvel glas

Wat er achter het design van het Duvel glas schuilt? Franky vertelt het graag.

Het Duvel glas, een icoon

Een waar icoon, aldus Franky. Hij laat zien hoe hij bier en kunst combineert.

Vind meer eten en drinken op het lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.