beleef-de-baristo-experience-met-licor-43
Licor 43

Beleef de Baristo experience met Licor 43

Proef de meest exotische smaaksensatie uit de Canarische eilanden met Licor 43 Baristo, een unieke melange met zeldzame koffiebonen. Vers geroosterd en gemengd met harmonieus rijpe fruittonen, citrus en vanille. Eindstand, een volle smaak waar je intens van geniet.

Eerbetoon aan de Barista

De Licor 43 Baristo is een eerbetoon aan het vakmanschap van de Barista. Zij zijn experts op het gebied van koffie. Een hot drink die je ijskoud drinkt. IJsklontje, klink klink, doe je in je glas en drink drink. Kortom als redactie vinden wij hem ijskoud het lekkerst.

Deze unieke likeur stamt af van een drank die duizenden jaren geleden in de buurt van Cartagena gemaakt werd: Liquor Mirabilis. In die tijd probeerde de Romeinse Keizer deze drank nog te verbieden. Maar dat lukt hem toen niet. Een diepgewortelde populaire traditie, snoer je niet zomaar de mond. De plaatselijke bevolking wist alsnog slim hun likeur te exporteren in alle uithoeken van het Romeinse Rijk. Een traditie die tot de dag van vandaag voortgezet wordt door Licor 43. Zo is de Licor 43 Baristo verkrijgbaar in meer dan 60 landen en daarmee één van de meest bekende Spaanse likeuren.

Koffie uit Europa

Jawel, in de Agaete-vallei zijn nog koffie-plantages te vinden. Dit verborgen paradijs ligt op de Canarische Eilanden in Spanje. De ongelofelijk vruchtbare vulkanische grond. De lokale boeren die al meer dan 200 jaar koffie verbouwen. De 400 meter hoge vallei. Dit allemaal draagt bij aan een stukje koffie-beleving. De Licor 43 Baristo is here to stay! Dus haal de glazen maar alvast uit de kast.

Arabica koffie en exotische smaken

Alleen de allerbeste koffie is goed genoeg voor echte Licor 43 liefhebbers. De exclusiviteit, rijke smaaknuances van chocolade en gedroogde vruchten, vanille en citrus kenmerken jouw verrassende Barista ervaring. Dus een ervaring waarin je fruitige Arabica bonen kiest boven Robusta. Een ontdekkingsreis waarin jij je laat inspireren door de donkere kleuren van koffie en de art-decostijldecoratie van een klassiek café. De Licor 43 Baristo is wederom een eerbetoon aan het barista-beroep. Experts, kunstenaars, koffie. Proef en oordeel zelf. Een premium likeur die ideaal is voor ná het eten, tijdens een borrel op de avond of gewoon omdat het kan.

Zorg goed voor je gasten

Haal een unieke traditie uit Gran Canaria in jouw huis, door je gasten te verrassen met een speciaal glasje Licor 43. Naast de orginele en Orochata is de Baristo een waardevolle toevoeging aan de collectie Licor 43. Dus tafel gezellig na en deel het drinkritueel met al je vrienden, familie en kennissen, enjoy Goodlife!

Baristo van Licor 43

licor-43-baristo

Ontdek meer unieke dranken voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.