bij-mooi-en-zonnig-weer-horen-deze-frisse-cocktails
Mooi en zonnig weer

Bij mooi en zonnig weer horen deze frisse cocktails

Op zomerse dagen met een strakblauwe hemel en stralende zon mogen we onszelf verwennen met heerlijke cocktails. Wees je eigen bartender en creëer deze frisse, fruitige en zomerse cocktails. Hiervoor kun je gebruik maken van een breed assortiment aan dranken. Zo heb je mixen die heerlijk zijn met whisky (bijvoorbeeld een Whisky Sour) maar ook anderen die perfect zijn met rum (bijvoorbeeld een Dark & Stormy). Andere cocktails zijn weer ideaal voor een combinatie met gin, jenever of Andere likeuren. Door te combineren creëer jij je perfecte smaakpalet!

#1 Cosmopolitan

Dit is een iconische cocktail met een elegant en zoet karakter. Ingrediënten voor 2: 2 ijsblokjes, 1 limoen, 50 ml Wodka, 2 verse cranberry’s, 60 ml cranberry sap en 30 ml Triple sec sinaasappellikeur.

#2 Limoncellococktail

Deze citroenlikeur is hét ingrediënt om een zomerse limoncellococktail mee te maken. Ingrediënten voor 2: een halve komkommer, 1 citroen, 10 ijsblokjes, 100 ml limoncello en 250 ml tonic elderflower.

#4 Mimosacocktail

Een mimosa is een echte klassieker: het ideale drankje op een warme dag en binnen no-time gemaakt. Ingrediënten voor 2: 2 tl Cointreau, 120 ml verse sinaasappelsap en 120 ml mousserende wijn.

Ontdek onze top 3 cocktails voor deze zomer, enjoy goodlife!

Ontdek meer heerlijke cocktails op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.