cognac-drinken-is-een-manier-van-leven
MrJayW

Cognac drinken is een manier van leven

Tegenwoordig wordt er meer cognac gedronken dan dat er geproduceerd wordt. Het drinken ervan is dus weer helemaal terug van weggeweest! De productie van cognac gaat gepaard met veel tijd en moeite. Allereerst worden de druiven al in de winter geoogst. Hierna volgen enkele destillatie processen. Vervolgens wordt de vloeistof in eikenhouten vaten gerijpt, dit zorgt voor de zachte kenmerkende smaak van cognac. En net als bij bijvoorbeeld kaas, wordt cognac ook lekkerder naarmate het langer rijpt.

Cognac drinken like a boss

TIP: Drink cognac in een tulpvormig glas zodat alle aroma’s behouden blijven.

In het onderstaande filmpje zie je hoe Luca Cinalli een geweldige cocktail bereidt en weet hoe je cognac drinken moet. Leuk om te zien. O ja en voordat we het vergeten: Drink je cognac erg langzaam zodat je er optimaal van geniet. Drink met mate(n) & enjoy Goodlife!

Luca Cinalli gaat los

Ontdek meer dranken voor mannen op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife. Het blog voor mannen waar je leert hoe je de beste dranken drinken moet. Ontdek de leukste recepten en geniet van het goede leven. Jouw lifestyle nieuws platform voor een leven vol heerlijke dranken. Je vindt het op mensgoodlife, de nummer één in Nederland.