de-highball-cocktail-trend-krijgt-een-nieuw-impuls-met-jack-daniels-tennessee-apple
de-highball-cocktail-trend-krijgt-een-nieuw-impuls-met-jack-daniels-tennessee-apple

De highball cocktail trend krijgt een nieuw impuls met Jack Daniel’s Tennessee Apple

Jack Daniel’s Nederland verwelkomt een nieuwe whiskey in de bekende Jack Daniel’s familie. Deze nieuwste aanwinst is de Jack Daniel’s Tennessee Apple en is binnenkort op de Nederlandse markt te verkrijgen. De iconische Jack Daniel’s Tennessee whiskey smaak wordt gecombineerd met het frisse en fruitige van groene appels. Met deze whiskey maak je snel en gemakkelijk een heerlijke premium highball cocktail.

De highball cocktail trend

Highball cocktails zijn gemakkelijk te maken maar doen niet af in kwaliteit, we categoriseren ze dan ook zeker onder de premium cocktails. Ze bestaan slechts uit twee verschillende ingrediënten. Allereerst een sterke drank die de basis vormt en daarnaast een non-alcoholische mixer. Deze twee ingrediënten voegen we toe in een verhouding van één deel sterke drank en vier delen alcoholvrije mixer. Alles in een longdrink glas, ijsblokjes toevoegen en hier en daar wat garnering. Klaar is kees! Met deze highball cocktails zit je in ieder geval altijd goed!

Jack Daniel’s Tennessee Apple

De Jack Flavors Tennessee Honey uit 2014 en de Jack Flavors Tennessee Fire uit 2017 waren al een groot succes en nu wordt een nieuwe parel toegevoegd aan dit rijtje. De Jack Daniel’s Tennessee Apple is het nieuwste lid van de familie. In deze whiskey vind je drie verschillende soorten appels terug… McIntosh, Red Delicious en Granny Smith. Deze appels geven niet alleen een frisse smaak. Ze worden ook nog eens perfect gecombineerd met de zachte en bekende smaak van Jack Daniel’s whiskey. En dat maakt hem een echte must-taste!

Jack Apple & Tonic

Deze nieuwe Jack Daniel’s Tennessee Apple leent zich uitstekend om een heerlijke highball cocktail van te maken. De Jack Apple & Tonic maak je met één deel van deze sterke Jack Apple whiskey waaraan je vier delen van een (premium) tonic toevoegt als alcoholvrije mixer. Serveer deze highball in een longdrink glas en voeg genoeg ijsblokjes toe. Als finishing touch kun je dan nog een schijfje limoen of een partje appel toevoegen.

Maak thuis een heerlijke highball cocktail met Jack Daniel’s Tennessee Apple en enjoy goodlife!

Vind meer eten en drinken op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.