een-bierpakket-doet-het-altijd-goed-als-cadeau
een-bierpakket-doet-het-altijd-goed-als-cadeau

Een bierpakket doet het altijd goed als cadeau

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau of luxe relatiegeschenk? Een bierpakket cadeau doen kan bij iedere gelegenheid en is voor iedereen leuk om te ontvangen. Een bierpakket bestaat niet alleen uit lekker bier maar is ook vaak gevuld met nootjes, verschillende soorten dip en bijvoorbeeld een Hollandse kaas met mosterd. Daarnaast zijn er ook nog luxere bierpakketten, inclusief glazen en een borrelplank bijvoorbeeld. Laat jouw vriend, vriendin, familielid of relatiegeschenk genieten tijdens de complete ervaring van een luxe bierpakket.

Tip: Bij het online bestellen van grotere oplages bierpakketten krijg je vaak een fikse korting! Wat is jouw lievelingsbier?

La Chouffe bierpakket

La Chouffe is het welbekende Belgische blond biertje met het kabouter etiket. Ondertussen is het zelfs het bekendste biertje van de brouwerij Achouffe. Deze fruitige biersoort is gekruid met een vleugje koriander en heeft een lichte hopsmaak. Dit bierpakket is het perfecte cadeau voor iedere bierliefhebber.

Leffe bierpakket

Leffe is een Belgisch abdijbier, gebrouwen door AB inBev. Het totale Leffe assortiment bestaat uit ongeveer 20 speciaalbieren. Met een Leffe bierpakket maak je daarom iedereen blij. Dit pakket heeft namelijk voor iedereen wat wils: Ruby, Rituel en Triple, ze zijn allemaal heerlijk. Inclusief serveerplank, borrelnootjes, kaas en olijven en de verrassing is compleet.

Jopen bierpakket

Brouwerij Jopen is een Nederlandse brouwerij in hartje Haarlem. De naam Jopen is vernoemd naar biervaten en is in 1994 ontstaan na een rijke voorgeschiedenis als Hoppenbier. Inmiddels gaat dit biertje alweer 25 jaar door het leven met deze nieuwe naam. De slogan van Jopen Bier is ‘Anything but boring’ en daar hebben ze zeker gelijk in! Dit bierpakket is perfect om te proeven en te genieten.

Voordelen bierpakketten online bestellen

Het online bestellen van bierpakketten brengt enkele voordelen met zich mee. Allereerst wordt het pakket verpakt in een verrassende cadeauverpakking en je kunt een gepersonaliseerde cadeaukaart (met eventueel een bedrijfslogo) toevoegen. Daarnaast is het voor grote oplages mogelijk om eenvoudig alle adressen op te geven in een adressen template.

Proost met mate(n) op het bierpakket dat bij jou past, enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over bierpakketten? Lees snel verder op lifestyle nieuws blog mensgoodlife.