Een ijskoud biertje met het Pilsjasje
Dommelsch

Een ijskoud biertje met het Pilsjasje

Geniet overal van ijskoud bier met het Pilsjasje, een unisex limited edition jasje van Dommelsch. Het eeuwenoude biermerk zet de “gewone pilsliefhebber” in het zonnetje tijdens de introductie van het Pilsjasje. En wanneer we het toch over jasjes hebben, is het je al opgevallen dat de etiketten op de bierflesjes vernieuwd zijn? Een jasje om op te proosten!

Unieke features Pilsjasje

Bier dat lekker koud is drink je natuurlijk het liefst, maak daarom met behulp van de geïntegreerde bieropener je pilsje snel open en proost erop los. Aan de binnenkant van het Pilsjasje bevindt zich een zakje voor borrelhapjes, zo ben je helemaal compleet op feestjes, het terras en festivals. Een uniek item voor elke bierliefhebber.

Het Dommelsch Pilsjasje

  • Unisex (man/vrouw)
  • Koelvak voor je pils
  • Met handige opener
  • Incl. flesje Dommelsch Pils & 0,0%
  • Zakkie voor je borrelnootjes
  • Logo op de rug
  • Drie maten (S/M/L)
  • Op = Op (De jasjes dan hè)
  • Alleen voor 18 jaar of ouder

Het Pilsjasje

Het Pilsjasje is tijdelijk beschikbaar via de Dommelsch Pilsjasje website. Maar het gaat hard, wees er snel bij. En als ze op zijn is het hopen op een nieuwe lading Pilsjasjes. Want zeg nu eerlijk, wie wil deze te gekke Pilsjasjes nou niet?

Win een Pilsjasje

Doe mee en win dit limited edition Pilsjasje van Dommelsch! Meedoen: Like mensgoodlife, deel dit artikel en tag 3 vrienden die niet zonder bier kunnen. Veel plezier met je Pilsjasje!

Dommelsch vernieuwt

Naast het Pilsjasje vernieuwt Dommelsch ook de etiketten van haar flesjes. Zo is Dommelsch Pils & Dommelsch 0,0% tegenwoordig te zien in een moderner jasje. Dankzij de komst van Dommelsch 0,0% is Dommelsch er nu echt voor iedereen. Met of zonder alcohol.

Het strakke ontwerp straalt authentieke kwaliteitspils uit. De wereld om ons heen blijft ons verrassen met nieuwe specialbieren maar Dommelsch liefhebbers willen maar één ding: Gewoon lekkere pils. Dan is het antwoord makkelijk: Dommelsch!

nieuw Dommelsch flesje

Drommels het is Dommelsch!

Jazeker, niets meer en niets minder. Verfrissend, eigentijds genieten van de kleine en grote momenten in het leven doe je met Dommelsch. Bier dat vooral jong van geest is en al sinds 1744 bestaat en gebrouwen wordt in het Brabantse Dommelen.

Geniet met Dommelsch van alle momenten in het leven, enjoy goodlife!

[divider]Gebrouwen aan de Dommel[/divider]

Dommelsch

Ontdek meer dranken voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.