een-zomers-biertje-voor-de-warme-dagen
een-zomers-biertje-voor-de-warme-dagen

Een zomers biertje voor de warme dagen

Op die warme, zomerse dagen moeten we ons goed hydrateren en een heerlijk, fris, zomers biertje smaakt dan natuurlijk het allerbeste. Of je nu op het terras gaat genieten, zelf een heerlijk sfeertje aan het strand creëert, een festivalletje pakt of gezelligheid in de tuin opzoekt, zorg er in ieder geval voor dat je wat lekkers te drinken hebt! Zo kun je gaan voor de Rodenbach FruitAge, een fris fruitbiertje met een zomerse geur van rood fruit.

Rodenbach biertje

Het frisse fruitbier, Fruitage by Rodenbach, is natuurlijk gebrouwen met liefde en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen te vinden in dit bier met een zoete, frisse geur van rood fruit.

biertje

Zo serveer je hem

Bij een goed biertje hoort een goede presentatie. De Rodenbach FruitAge serveren we dan ook in een uniek aperitiefglas. Ijsblokjes, een schijfje limoen en een muntblaadje maken het af. 

Dit biertje is misschien wel het perfecte cocktail alternatief. Het is een echte dorstlesser en bevat een laag alcoholpercentage (3,9%). Hij is verkrijgbaar bij Albert Heijn (€5,99 voor een 4-pack), Jumbo (€5,93 voor een 4-pack) & Crisp (€1,59 per flesje)

Geniet van een zomers biertje in het warme weer, enjoy goodlife!

Vind meer eten en drinken op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.