cruxland-gin-photo
Yuppiechef

Geef jij binnenkort een Gin Tonic Party? Cruxland mag niet ontbreken!

Trommel je vrienden maar massaal op want je hebt de allerlekkerste Cruxland Gin in huis. Hiermee stoom je iedereen klaar voor het leukste feestje in tijden. Wat maakt deze gin zo bijzonder en voortreffelijk? Kalahari truffle!

Kalahari wat? Dit is een zeldzame truffel die bijzonder goed smaakt. Cruxlang Gin bestaat verder uit een selectie van 8 botanicals: kardemom, citroen, anijs, jeneverbes, amandel, koriander, honeybush en rooibos. Dit is een samenstelling die Afrikaans ruikt en proeft!

cruxland-gin-drink

Cruxland Gin

Cruxland Gin is gemaakt van druiven en ook van de meest plantaardige ingrediënten die samen worden gedestilleerd. De Kalahari-truffel wordt apart gedistilleerd en later aan het mengsel toegevoegd. 

Als je een feest geeft wil je je gasten natuurlijk iets fatsoenlijks aanbieden, een simpel biertje kennen we immers wel. Met Cruxland Gin zul je ze blij verrassen, en daarnaast zul je veel vraag krijgen naar waar je dit heerlijk genot vandaan hebt. 

Benieuwd geworden? We geven je vast een voorproefje. De smaak is aards, kruidig en daarnaast proef je een vleugje citrus met de gewenste en aangename vettigheid. 

Gin serveren

Deze verfijnde en elegante gin doet het heerlijk op twee ijsblokjes. Niks meer en niks minder. Maar je kunt de gin uiteraard ook inschakelen als een vervanging voor de klassieke gin-tonic. Je kunt er ook meer werk van maken en daarmee je gasten al helemaal volledig inpakken. In dat geval kun je denken aan komkommerslierten, olijfjes, een schijfje citroen – je noemt het. Wellicht een framboos of een aardbei als er dames zijn die dat kunnen waarderen! Check ook ons gin tonic recept in een eerder blog.

Hoe dan ook, dit drankje wil je proeven op je volgende feestje. Dus nodig je vrienden maar snel uit want het is tijd voor een dikke gin-fuif.

Ook leuk om te weten: de fles heeft trouwens een bijzonder leuk uiterlijk. Het ziet er dan ook best fraai uit als accessoire. Een paar ruige kaarsen ernaast en je hebt een hartstikke leuk geheel. Steek een bloem in de fles wanneer deze leeg is en je vriendin is ook helemaal tevreden. En dat scheelt jou natuurlijk al die flessen afvoeren.. Vonden we wel zo leuk om ook nog even met je te delen ;), cheers!