haal-voor-2023-alvast-de-beste-gin-in-huis
haal-voor-2023-alvast-de-beste-gin-in-huis

Haal voor 2023 alvast de beste gin in huis

Begin het jaar goed en haal gin van kwaliteit in huis. Ga eens voor wat anders en kies voor een avontuurlijke Sir Edmond Gin. Heerlijk pure on the rocks of in een verfrissende gin tonic!

Gin met Bourbon Vanille

Sir Edmond is ’s werelds eerste met Bourbon vanille geïnfuseerde gin en dat is echt bijzonder. Met haar geweldige smaak weet zij niet alleen veel consumenten enthousiast te maken, ook de drankexperts zijn er dol op! Het gedurfde smaakprofiel won verschillende internationale competities en werd zelf uitverkozen tot één van de beste ter wereld.

Test het zelf

Is de drank voor jou ook awardwinning? Test het zelf. Om erachter te komen hoe verschillende smaken zijn opgebouwd, gaan we terug naar de basis. Daarom gaan we pure gin ruiken en proeven!

Het ruiken van de gin wordt vaak vergeleken met het ruiken van wijn. Je schenkt een bodempje in, houdt het glas iets van je neus af en je begint te ruiken. Laat het glas zakken, adem normaal in en uit en ruik nog een keer aan het glas. Hierbij is het belangrijk dat je probeert te achterhalen welke geuren je ruikt. Langzaam zal je vast wat aroma’s ontdekken. Ruik jij de Vanille al? Na het ruiken kan het proeven beginnen! Pas op met deze pure drank. Het drankje kan namelijk vrij scherp zijn. Vind je dat niet fijn? Probeer dan eens te proeven met bijvoorbeeld een theelepeltje.

Ga voor een perfecte mix

De test doorstaan? Maak je eigen perfect serve! Deze drank heeft de heerlijke warme, zachte toon en matcht perfect met de kracht van de Fentimans Connoisseurs Tonic Water. Hiermee worden de smaaktonen die in de Sir Edmond aanwezig zijn extra versterkt. Samen ontstaat er een zachte en zoete gin-tonic met een fijne vanille smaak.

Wist je dat Sir Edmond Gin de African Wildlife Foundation steunt?

Ontdek het verhaal achter het merk

Ontdek meer luxe dranken op het premium lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.