heerlijke-gin-voor-de-feestdagen
heerlijke-gin-voor-de-feestdagen

Heerlijke gin voor de feestdagen

De aroma van espresso, het aanzicht van een goedgevulde pizza en de warmte van de Italiaanse zon. In Italië is het leven beter. En wat blijkt….Ook de Gin is in Italië net wat beter. Engine Gin is een Italiaanse, organische drank, geproduceerd op de grens van Piedmont en Ligurië in het noordwesten van dit laars-vormige land en hij smaakt amabile!

Gin: Het perfecte cadeau voor onder de boom

De feestelijke decembermaand is right around the corner. De lichtjes hangen in de kerstbomen, de kerstreclames vind je in ieder reclameblok en de straten zijn alweer mooi verlicht. Om ook dit jaar weer een mooi decembercadeau onder de boom te kunnen leggen blijkt alleen steeds lastiger. De nieuwste high-tech snufjes en een lekker geurtje zijn zeker leuke decembercadeaus, maar met deze goede Engine Gin scoor je wellicht nog meer punten. Of je deze wonderlijke drank nu inpakt of juist lekker samen opdrinkt, Genieten wordt het zeker!

De Engine is een London dry gin gemaakt in het verlengde van een oude Italiaanse traditie en een mooie passie voor auto’s. De drank is een waar eerbetoon aan de autowereld, met speciale shout out naar de Dodge charger gebruikt in de original Dukes of Hazzard. Deze passie voor auto’s komt samen met een finesse van Italiaanse smaak. Met een hint van salie en een tik citroen, triggert het drankje namelijk niet alleen je spijsvertering maar ook je smaakpapillen. Een perfecte Italiaanse gin om in te pakken als cadeau voor deze feestdagen, of om te drinken deze donkere dagen.

Heerlijke recepten voor de feestdagen

Ook zo’n zin in natafelen met een heerlijke gin tonic? De Engine is heerlijk voor de winterse avond. Wat dacht je van een drankje met sinaasappel en kaneel? Of trek de cacao-smaak van het toetje door in je dranken?

Sinaasappel, kaneel en steranijs

Een bekende en geliefde combinatie voor de theedrinkers onder ons, maar hij is net zo heerlijk in een goede Gin-tonic combinatie. Nog op zoek naar de juiste afdronk? Anijs geeft net dat extra tikkie en maakt het drankje lekker winters.

Amandel, cacao, gedroogd fruit

Ben jij een chocoladeliefhebber? Dan is dit jouw Gin-tonic combinatie! Echt een topper voor de decembermaand.

Whiskey en abrikozenlikeur

Deze combinatie is er een die je wat minder snel tegen zal komen. Not your average cocktail, dat is absoluut waar, maar zeker een cocktail die je geprobeerd moet hebben. De beste toevoeging is het gebruiken van een oudere, rokerige whiskey. Zo maak je deze GT heerlijk winterig en smokey!

Enjoy the holidays en proost met een Gin tonic, Enjoy goodlife!

Ontdek meer Gin dranken op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.