club rum amsterdam
Club Rum

Het beste rum festival in Nederland

Op aanstaande zaterdag 2 juni komen rum liefhebbers bij elkaar voor het beste rum festival in Nederland. Pakhuis West in Amsterdam is het podium voor het sfeervolle Club Rum evenement, waar je kunt proeven van meer dan 70 verschillende internationale rum soorten.
[divider]Het beste rum festival in Nederland[/divider]

Club Rum festival

Club Rum vergroot de bekendheid van deze smaakvolle wonderdrank onder het Nederlandse publiek. Rum neemt toe in populariteit en Club Rum draagt hier in Nederland een flink steentje aan bij. Naast de vele standhouders waar beginnende en ervaren rum drinkers kunnen genieten van alle variaties, zijn er ook andere activiteiten. Doe mee aan verschillende seminars om meer te weten over het productieproces, de specifieke merken en soorten rum stijlen. En wat past er beter bij rum dan een goede, klassieke en bij je favoriete rum passende sigaar?

clubrumOok kun je tijdens dit gezellige, in Caribische setting ingerichte festival, genieten van heerlijke cocktails. Met veel verschillende ingrediënten en natuurlijk rum krijg je de meest sensationele cocktails. Bijvoorbeeld al weleens een Piña Colada, Cuba Libre of Daiquiri op ? Laat je verassen en ontdek de wonderlijke wereld van rum, die meer is dan de vroegere piratendrank!

Benieuwd naar de verschillende standhouders die aanwezig zullen zijn? Op de Club Rum website staan veel merken rum vermeld. Genoeg te kiezen en te proeven dus! Voor wie wat flessen naar huis wil nemen moet geduldig zijn. Tijdens het evenement zelf kun je helaas geen flessen kopen, maar natuurlijk wel bestellen via de verschillende aanbieders.

Benieuwd geworden en smaakt dit alles naar meer? Check de website van Club Rum voor meer informatie, tickets en tijden. Voor updates rondom het evenement volg je Club Rum op Facebook. Enjoy!