high-cocktails-zijn-een-opkomende-trend
high-cocktails-zijn-een-opkomende-trend

High Cocktails zijn een opkomende trend

High Cocktails is een boek geschreven door Noah Tucker en Anthony Joseph. In samenwerking met de oprichters van de allereerste coffeeshop ter wereld – The Bulldog – en ’s werelds beste bartenders (High Cuisine) hebben ze een boek samengesteld met recepten voor 20 stimulerende, legale en alcoholvrije drankjes, genaamd High Cocktails. De drankjes worden onder andere gemaakt van geestverruimende kruiden zoals wiet, truffels en kratom. De cocktails werken hierdoor in op je psyche en geven je een buzz. In het boek vind je naast recepten ook meer achtergrondinformatie over de actieve ingrediënten die gebruikt worden voor de High Cocktails.

Het eerste boek met alcoholvrije psychoactieve cocktailrecepten

Kratombutcha

Kratombutcha is een voorbeeld van een nieuw, licht, psychoactief drankje. Voor de samenstelling van deze High Cocktail is ongeveer 5 jaar lang onderzoek gedaan naar de werking van speciale planten en kruiden op het lichaam en de psyche. Ook deze cocktail is alcoholvrij. Het drankje is gemaakt van het kratomkruid. Kratom is de verkorte naam van de plant Mitragyna speciose Korthals, afkomstig uit Zuidoost-Azië.

Vroeger werd het al gedronken als een stimulerend en licht psychoactieve thee. Als je het drankje nuttigt, kan dit een stimulerend effect hebben op je lichaam. Dit lijkt op het gevoel dat je krijgt na het drinken van een kopje koffie. Sommige mensen ervaren juist een kalmerend, pijnstillend gevoel. Hoe dan ook, door het drinken van deze High Cocktail ervaar je warmte en geluk, aangename gedachten en ontspanning van de ademhaling. En nog een pluspunt: je hebt de dag erna geen last van een kater!

High Cocktails online bestellen

Je kunt het boek eenvoudig online bestellen voor maar 25 euro. Heb je het boek gekocht? Plaats dan een foto van je High Cocktails boek op social media met de tag #thebulldogamsterdam en maak maandelijks kans op mooie prijzen! Leuk voor jezelf, maar ook als een cadeautje voor je vriend of vriendin.

Na 5 jaar onderzoek zijn we eruit, de High Cocktails uit dit boek are mindblowing. Enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over drankjes? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.