in-een-drank-cabinet-mogen-deze-accessoires-niet-ontbreken
in-een-drank-cabinet-mogen-deze-accessoires-niet-ontbreken

In een drank cabinet mogen deze accessoires niet ontbreken

Een drank cabinet is de perfecte opbergplek voor jouw wijn- en sterke drankflessen. Het geeft een leuke uitstraling aan je woonkamer of keuken, omdat het een soort bar-effect creëert. Daarnaast laat het aan je gasten zien dat je een echte levensgenieter bent. Naast flessen, berg je er ook gemakkelijk glazen, onderzetters, flessenopeners en andere accessoires in op. Hierdoor heb je alles op een plek en heb je altijd alles bij de hand. Welke accessoires zijn onmisbaar voor jouw drank cabinet?

Enjoy goodlife met een drank cabinet gevuld met deze accessoires:

Wijn decanteren

Sommige wijn moet vooraf gedecanteerd worden. Hierdoor kan de wijn ‘ademen’, waardoor deze vaak beter en voller smaakt. Decanteren doe je door een fles wijn over te gieten in een wijn karaf. Maar er zijn ook losse wijn beluchters. Dit werkt heel gemakkelijk. Schenk de rode wijn boven in de wijn decanter en beneden komt deze dubbel zo lekker je glas weer in! Berg je losse beluchter op in de kast, of zet de karaf er bovenop.

Whisky wereldbol

Houd jij wel van een lekker glaasje whisky op z’n tijd? Dan is de globe whisky decanter onmisbaar. Deze wil je met alle trots bovenop jouw drank cabinet zetten. En groot gelijk heb je, deze whiskey wereldbol verdient alle aandacht. Hij kan zelfs – net als een echte wereldbol – om zijn as draaien. Ben je geen whisky liefhebber? Vul ‘m dan gewoon met de drank die je wel lekker vindt.

Nog meer accessoires …

Van begin tot eind

Het begint allemaal met de folie om de hals van de fles. Met een foliesnijder kun je deze in een handomdraai verwijderen. Met een kurkentrekker kun je vervolgens gemakkelijk je fles ontkurken. Wil je de wijn inschenken zonder te druppelen? Zorg dan voor een wijn schenker of gebruik een anti-druip ring om de hals van de fles. Ten slotte, sluit je de fles met een mooie flessenstopper.

Luister en geniet

Wil je meer lezen over drank en gadgets? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.