Licor 43 Orochata
Ben Sammer

Licor 43 Orochata

Proef de zoete mediterrane smaak van een echt Valenciaanse Horchata met de nieuwe Licor 43 Orochata. Het gouden drankje gemaakt van amandelmelk, kaneel en citrus is ontwikkeld op plantaardige basis en bevat 16% alcohol. Een absolute must-have voor op de bartafel van iedere man!

Licor 43 Orochata herbeleeft historie

De op 2 februari 1208 geboren Graaf van Barcelona en koning van Aragon (Jacobus I van Aragón) kreeg bij een bezoek aan Valencia een zeer bijzonder drankje door een jongedame aangeboden, een Horchata. Hij vroeg wat het was, waarop zij antwoordde “dit is amandelmelk”. De koning reageerde hierop “nee meisje, dit is geen amandelmelk, dit is goud! Orochata, is dan ook een samenvoegsel van “oro” (Spaans voor goud) en “orxata” (Valenciaans / Catalaans voor Horchata).

Geniet van een veelzijdige smaak

Zo dat was een stukje geschiedenis achter het verhaal van de Orochata van Licor 43. Jij wil er vast en zeker nu ook al eentje toch? No problem, dat kan. Hij is nu al te koop in vrijwel elke slijterij. Jij zal versteld staan van de veelzijdige smaak. Iedere slok vraagt naar meer. Maar ho even, geniet en drink met mate(n).

Proef Licor 43 Orochata

Licor 43 Orochata

Licor 43 brengt deze legende opnieuw tot leven door er alcohol aan toe te voegen. Een pure smaaksensatie die ik iedere Hollandse milkshake liefhebber aanraad. Want wie al eens ooit een Horchata in Valencia of Catalunya geproefd heeft, wil nooit meer wat anders. Dat komt door de ongelofelijk veelzijdige smaak. Een smaak die voor herhaling vatbaar is.

Een flesje van 0,7 liter kost €18,99 en van 1 liter € 26,99.

De prachtig nieuw ontworpen fles is voorzien van een mozaiek design, dat prachtig zal staan op je bartafel. Een heerlijk aperitief dat goed koud met ijsklontjes het lekkerst is. Pura Pasión, Enjoy Goodlife!

Footage: Licor 43 Orochata

Ontdek meer alcoholische dranken op mannen blog mensgoodlife.