met-deze-cocktailset-ben-jij-de-bartender-in-huis
Cocktailicious & Pixabay

Met deze cocktailset ben jij de bartender in huis

Cocktail-time! Dat is weer eens iets anders dan een glaasje wijn of een glas bier. Verras je familie deze kerst met een zelfgemaakte cocktail. Met de cocktailset van Point-Virgule breng je gemakkelijk je bartender skills naar een hoger niveau. Maak grote ronde ijsballen, roer in stijl met de luxueuze barlepel en meet de verhoudingen af met het cocktailmaatje van Point-Virgule. Wil jij deze kerst echt indruk maken op je vrienden en familie? Ga dan voor de top 4 overheerlijke cocktails van mensgoodlife. Succes verzekerd!

[divider]Top 4 cocktails[/divider]

#1 Cranberry Mojito

Dit keer geen klassieke Mojito. Speciaal voor de kerst is er voor de Mojito liefhebber een geweldige cranberry variant, die er ook nog eens gezellig uitziet. Deze mojito maak je met limoen, rietsuiker, munt, rum, cranberrysap en bruiswater. Tip: gebruikt verse cranberries. Die hebben meer smaak en geven je mojito een echte kerstlook.

#2 Winter Scroppino

De Winter Scroppino is een exclusieve wintercocktail die er niet alleen heerlijk uitziet maar ook nog eens lekker smaakt. De witte kleur van yoghurt ijs en het rood van de fruitgarnering zorgen voor wat extra versiering op de kersttafel. Laat die witte kerst maar komen!

#3 Chocolate Cherry Martini

Wie aan Kerst denkt, denkt aan slagroom en chocolade. Deze mooie Chocolate Cherry Martini is hierbij ideale after-dinner cocktail. Je maakt de cocktail in een shaker met ijs, met als hoofdingrediënt chocolade likeur. Samen met een flinke scheut maraschino, een beetje melk en slagroom serveer je het aan jouw kersttafel.

#4 Penecillin

De penicillin is jouw ideale medicijn tijdens een feestelijke avond. Hij is warm, rijk, kruidig en smokey. Voor deze cocktail halen we de fles Scotch uit de kast. De whisky die je kiest is van grote invloed op de smaak van deze cocktail. Zo kun je hem serveren met een zachte whisky, maar ook met een peated whisky. Ben dus niet bang je eigen twist te geven aan de cocktail. Snijd een aantal dunne plakjes gember en doe ze met de whisky, citroensap, honingsiroop en een beetje ijs in de cocktailshaker. Even goed shaken en uitschenken door een zeef. Voeg daarna nog een klein beetje whisky toe zodat dit mooi bovenop blijft drijven. Voila!

Heb jij ook al meteen zin in kerst? Proost & enjoy goodlife!

Ontdek nog meer drank voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.