ontdek-de-nieuwe-fruitige-biersensaties-van-jopen
ontdek-de-nieuwe-fruitige-biersensaties-van-jopen

Ontdek de nieuwe fruitige biersensaties van Jopen 

Yes! Tijd te proeven. Ontdek binnenkort de nieuwe fruitige biersensaties van Jopen. De wereld is een grote ontdekking met het verkennen van nieuwe smaken en ingrediënten, en dat weten ze bij jopen maar al te goed. Want bier hoeft nooit saai te zijn! Er is altijd een nieuw bier om te brouwen. Jopen is daarom aan de slag gegaan met nieuwe verrassende combinaties. En deze winter kun jij ze allemaal proberen; een GAME, SET & SMASH Weisen, een UP ON MELON-CHOLY HILL Lager of een OLD, WILD & FREE Tripel, proef ze zelf of geef ze cadeau.

Over Jopen

Al 25 jaar lang staat Jopen voor OPEN: open voor nieuwe smaken, andere ideeën, oneindige mogelijkheden, verrassende combinaties en unieke belevingen. Het Haarlemse Jopen brouwt vanuit nieuwsgierigheid en komt zo op hele nieuwe smaken om te proberen onder het motto “When others say why, we say why not”.

Fruitbier op z’n best

Fruitbieren hebben een aangename zoet-zurige, frisse smaak, waarin het gebruikte fruit of vruchten extract duidelijk herkenbaar is. De bittere hopsmaak of zure smaak is minder sterk dan bij andere bieren. Met het mooie Chapter concept komen er heel wat verfrissende smaken naar boven. De Chapter geeft brouwers de kans om nieuwe recepten uit te proberen en te lanceren. Benieuwd naar de winnende fruitbieren uit de Chapter 2022? Kijk dan snel verder.

Laat je verrassen door de verfrissende smaken van Jopen, enjoy goodlife!

Vind meer eten en drinken op het lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.