Ontdek ieder kwartaal de nieuwste brouwsels uit de proeftuin van Hertog Jan

Hertog Jan heeft hét ultieme abonnement voor de echte fijnproever. Elk kwartaal is het aan de brouwers van Hertog Jan de taak om speciaal voor de fijnproevers een Proeftuin bier te brouwen. Elke keer weer een verrassing. Wanneer je zo’n abonnement afsluit, krijg je elk kwartaal 3 kruiken (50 cl) van één nieuw exclusief bier!

Experimenteren met bier

Zoals je je wel voor kunt stellen zijn ze bij Hertog Jan alsmaar bezig met het proeven van ingrediënten, het proberen van nieuwe technieken en het creëren van nieuwe smaken. De ene keer spelen ze met een eigen versie van een bier uit een bekende categorie en de andere keer stoppen ze oude recepten in een nieuw jasje. De resultaten van deze ongoing processen komen maar zelden naar buiten. 

Maar daar is verandering in gekomen door de Proeftuin van Hertog Jan. We kunnen hun testbieren proeven! Dat het elke keer weer een verrassing zal zijn wat er de volgende keer in de Proeftuin te vinden is, staat vast. De brouwers zelf weten immers ook nog niet wat ze de volgende keer gaan maken. Ieder kwartaal streven ze naar hoogwaardige innovaties en met een abonnement op de Proeftuin kun je ze keer op keer ervaren.

Het blijft Hertog Jan

Hoewel er op verschillende manieren geëxperimenteerd wordt met smaken, ingrediënten en technieken. Je zult Hertog Jan in elk testbiertje blijven herkennen. De bieren worden gemaakt met de gedachte dat hij op de markt gebracht kan worden. Maar daarvoor is de waardevolle beoordeling van abonnees nodig. Wie weet kom je het testbiertje uit je Proeftuin later tegen op de markt.

Inclusief logboek

Naast het testbier dat aan je voordeur verschijnt, houden de brouwers ook een logboek bij. Zo kun je het brouwsel zo goed mogelijk proeven. Tussen het brouwen door schrijven ze regelmatig in het logboek en houden ze de stappen, ingrediënten, proefmomenten en smaken voor je bij.

Laat je verrassen door nieuwe bierbrouwsels, enjoy goodlife!

Ontdek meer heerlijke bieren op lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.