ontdek-zelf-waarom-michelin-restaurants-seedlip-serveren
ontdek-zelf-waarom-michelin-restaurants-seedlip-serveren

Ontdek zelf waarom Michelin restaurants Seedlip serveren!

Een lekker drankje tijdens het stappen, maar zonder alcohol? Bestaat dat? Jazeker, en het wordt steeds populairder. Seedlip is een gedistilleerd non-alcoholische spirit op basis van natuurlijke pure ingrediënten. Het komt oorspronkelijk uit London en is gebaseerd op een boek uit 1951, namelijk ‘The Art of Distillation’. Hierin lees je hoe apothekers vroeger alcoholvrije redmiddelen brouwden. Ben ‘Seedlip’ Branson is later aan de slag gegaan met deze documenten en brouwden een van de eerste lekkere gedistilleerde non-alcoholische dranken die tot op heden bestaat. Maar hoe wordt deze drank gebrouwen? Het brouwproces duurt ongeveer zes weken. Alle ingrediënten worden namelijk apart gebrouwen in een koperen ketel door middel van een speciaal ontwikkelde maceratietechniek.

[divider]Drink met mate(n)![/divider]

Seedlip smaken

Seedlip is er in verschillende smaken: Seedlip Garden 108 gebrouwen van munt, rozemarijn en tijm, en de Seedlip Spice 94 gebrouwen van kardemom, Jamaicaanse peper, citrus. Deze laatste smaakt een beetje bitter door de toevoeging van Cascarilla schors en eiken. Onlangs heeft dit merk haar nieuwste drank gelanceerd: de Seedlip Grove 42! Tijdens het drinken van dit drankje kun je nog wat proeven van mandarijn, citroengras, gember, citroen en sinaasappel.

Seedlip mixen

Veel mensen mixen Seedlip met tonic. Officieel kun je deze non-alcoholische drank geen echte gin noemen aangezien het geen jenever bevat. Voor de finishing touch kun je Seedlip inschenken in een mooi bol glas, gevuld met komkommer, roodfruit, zoethout en sinaasappelschil. Eigenlijk is het allemaal leuk om een keer uit te proberen. Op deze manier kom je erachter wat de ultieme smaak voor jou is.

Michelin restaurants

Waar is dit product te verkrijgen? Met name in de Michelin restaurants kan men het verkrijgen. Seedlip is namelijk de perfecte combinatie samen met een lekkere maaltijd. Vandaag de dag kun je deze spirit ook vaak vinden op het terras of in de clubs. Maar het product is ook voortaan online te verkrijgen.

Voordelen

We hebben al verschillende voordelen van dit non-alcoholische drankje benoemd. Maar voor verschillende mensen is een lekker non-alcoholische spirit echt een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan zwangere vrouwen. Voor vele is het moeilijker dan je denkt, negen maanden lang geen alcohol kunnen drinken. Bovendien zul je vast wel eens een keer een BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder) nodig hebben die jou chauffeur is voor de heen- en terugweg van een feestje. Voor hen is het ook fijn om toch onder het genot van een lekker non-alcoholisch drankje mee te feesten. Seedlip is de uitkomst wanneer je wel de smaak wilt, maar niet de alcohol!

[divider] Het perfecte drankje, zonder alcohol[/divider]

Wil je meer lezen over drank? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!