plant-based-likeur-van-amarula-voor-veganisten
plant-based-likeur-van-amarula-voor-veganisten

Plant-based likeur van Amarula voor veganisten

Zin in een nieuwe ervaring? Dan heb je geluk! Amarula komt namelijk met een nieuwe smaak aan vegan cream likeur. Heerlijk voor een borrelavond of als toetje na het eten.

Amarula

Amarula is een Zuid-Afrikaanse likeur afkomstig uit Phalaborwa. Het drankje is gemaakt van suiker, room en de vrucht van de Marulaboom, die ook wel bekend staat als de ‘olifantenboom’. De vrucht van de olifantenboom heeft een volle smaak en structuur en zorgt voor een unieke smaak in het likeurenlandschap.

Vegan likeur

Met de vegan likeur wordt er ingespeeld op de groeiende vraag naar vegan eten en drinken. Daarnaast heeft de likeur een exotische ‘touch’ gekregen door de toevoeging van kokosnoot, karamel en vanille. Een echte aanrader voor die zomeravonden dus!  

Dit drankje maakt niet alleen mensen blij met lekkere drankjes. Het doet veel meer dan dat! Een deel van de opbrengst gaat namelijk direct naar het Amarula Trust Fonds, dat lokale projecten initieert en financiert. Goede doelen waar mensen en olifanten in Arika mee geholpen worden, hartverwarmend!

Ga helemaal los met de Amarula dranken

Net als de andere Amarula-varianten, is Amarula Vegan zacht, gemakkelijk te drinken en veelzijdig: drink Amarula puur, met wat ijs of als een uniek cocktailingrediënt. Benieuwd wat je allemaal kan maken met deze lekkernij?

  • Drink je Amarula met koffie! Wanneer de likeur gekoeld wordt gedronken met ijs of als je een scheutje toevoegt aan een kop koffie of espresso, komen de smaken echt tot hun recht.
  • Ga voor een Amarula-ijsje. Voor deze lekkernij moet je even geduld hebben, maar dan is het ook echt genieten. Maak een mengsel van kokosmelk, Amarula, zout en wat limoenrasp en zet dit in een ijsblokjesvorm in de vriezer. Wanneer de ijsblokjes hard zijn geworden, even in de blender en je kan genieten van je zelfgemaakte vegan ijs.  

Heb jij ook al helemaal zin gekregen in dit drankje? Laat die zomeravond maar komen en enjoy the Goodlife!

Giving as one to change lives

Wil je meer lezen over drankjes? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.