proost-met-een-van-de-lekkerste-champagnes-van-dit-moment
proost-met-een-van-de-lekkerste-champagnes-van-dit-moment

Proost met een van de lekkerste champagnes van dit moment

We kennen natuurlijk allemaal de momenten waarop champagne gedronken móet worden, maar eigenlijk… is er altijd wel een moment voor champagne. Het is ideaal als aperitief, bij een hapje of zelfs bij een hele maaltijd. En ook wanneer je op zoek bent naar een cadeau, Kunnen champagnes je uit de brand helpen. Geef er nu ook je persoonlijke draai aan!

(Extra) brut of demi-sec champagnes

90% van de champagnes is brut. De aanduiding “brut” zegt iets over het percentage suiker, en niets over de druiven, bewaartijd of kwaliteit van de champagne. Wanneer je “brut” letterlijk uit het Frans vertaald, krijg je droog, rauw en ongeraffineerd. Een brut champagne bevat minder dan 15 gram suiker per liter en een extra brut variant wordt met nog minder suiker gemaakt (tussen de 0 en 6 gram suiker per liter). Zo proef je de pure champagne smaak. Ideaal op het begin van de dag en gecombineerd met vis en zeevruchten. De demi-sec champagne is een stuk zoeter dan bovengenoemde varianten met 33 tot 50 gram suiker per liter. Door de extra suiker combineert deze champagne goed met licht pittige gerechten, zoals curry. Ook gecombineerd met cake, taart en de bekende oliebol, komt deze demi-sec goed tot zijn recht.

Persoonlijke champagne

Met de vele verschillende soorten champagnes op de markt, is het niet altijd even makkelijk om hetgeen te vinden waarnaar je op zoek bent. Want zeg nou zelf… Soms ben je gewoon op zoek naar iets speciaals voor een ander of voor jezelf. Moët & Chandon voelde dit maar al te goed aan en presenteert met trots de limited edition “Specially Yours” geschenkverpakking. Dé manier voor champagneliefhebbers om een persoonlijke touch toe te voegen aan de champagne van Moët & Chandon. Een gepersonaliseerde “Specially Yours” geschenkverpakking met daarin signature Moët Impéral of Rosé Impéral. Dit unieke cadeau kan gegraveerd worden met een persoonlijke naam of boodschap en zo maak je van een cadeau, een dierbaar en feestelijk moment waar je nog lang van kunt genieten. Moët & Chandon begrijpt maar al te goed hoe ze de champagne ervaring van liefhebbers naar een nog hoger level kunnen tillen.

Geniet van een heerlijke champagne, of geef hem cadeau. Enjoy goodlife!

Moët & Chandon

Nog meer lekkere dranken

Vind meer eten en drinken op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.