spirits-for-rock
TasiPas

Spirits for Rock review

Heb je een voorliefde voor rock, en hou je van een stevig drankje op z’n tijd? Check, check! Dan is de Spirits for Rock je op het lijf geschreven. Spirits for Rock is een unieke combinatie van gedistilleerde dranken, wijnen en bieren van Rockbands of aan Rock gerelateerde dranken. Wij hebben een drietal exemplaren uit de reeks mogen ontvangen en delen graag onze bevindingen met je!

[divider]Spirits for Rock[/divider]spirits for rock logo

Rammstein Tequila

Tequila, you hate it or love it. Een drank in Nederland vooral berucht van de wilde stapavonden die eindigen in gruwelijke katers. Het is een heftig drankje, niet gek ook dat de metalband Rammstein ervoor heeft gekozen om een eigen tequila op de markt te brengen. Zo explosief als deze band is tijdens optredens, zo smaakt ook deze tequila. De tequila is met de hand gemaakt en gebotteld en is voor 100% gemaakt van Agave. Deze van Mexicaanse origine drank is een Reposado, wat wil zeggen dat deze in een periode van 2 tot maximaal 12 maanden gerijpt is op eikenhouten vaten. De tequila van Rammstein?

Minimaal acht maanden op franse eikenhouten vaten om precies te zijn. De fles is in totaal 700 ML en biedt hiermee genoeg tequila glaasjes voor jouw en je vrienden! Een goed alcoholpercentage van 38%, dus schenk vooral niet te snel ;-).

Rammstein heeft de fles helemaal eigen gemaakt met de dop in de vorm van hun 3D-logo. Kortom, geniet van een krachtig glaasje Rammstein Tequila en laat je verrassen door de volle smaken van geconserveerd fruit, vanille en karamel.

HammerFall Champagne Extra Brut

Hammerfall Templar Champagne 75cl
Een over het algemeen wat als luxer bekend staande drank is champagne. De rockband Hammerfall heeft hun eigen champagne laten bottlen door het wijnhuis Haat Hatt et Söner, ter ere van hun internationale succes 20 jaar geleden met ”Glory to the brave”. Ze leveren hiermee een heerlijke champagne gemaakt van de oogst van 2008 (Extra Brut Vintage). De rijping van deze champagne is gedaan op stalen tanks en in 2017 op de fles gebracht.

De druivensoort is Premier Cru Chardonnay! Mousserend, bruisend, een heerlijke smaakvolle champagne waarmee je gerust op een mooie gelegenheid kunt toasten in een goed gezelschap. Knapperig fris, elementen van rode appel en noten zorgen in het geheel voor een mooie minerale tint. Tip? Champagne wordt beter met de jaren, bewaar de fles voor een hele bijzondere gelegenheid!

Motörhead Whisky


Motörhead whisky komt met klasse uit de hoek met een Zweedse Single Malt, gedestilleerd door de Zweedse distilleerderij Mackmyra, uitgebracht in samenwerking met Brands For Fans. Het is een eerbetoon aan het 40 jarig bestaan én succes van Motörhead. De Whisky is vijf jaar in Amerikaanse eiken vaten, en krijgt hiermee een bourbon karakter. De geur van de Motörhead Whisky kenmerkt zich met vanille, karamel, een vleug citroen en geroosterd eiken. De smaak? Een vol karakter, bourbon feeling, met tonen van dragon en vanille. De sultanarozijnen zorgen voor een stroperige en kruidige afdronk. Wij zeggen, zoals de Schotten en Ieren dat doen, Slàinte (proost)!

Al dorstig geworden? Lees meer over dranken voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.

[divider]Motörhead, HammerFall en Rammstein[/divider]

Motörhead – Ace Of Spades (Official Video)

Rammstein – Du Hast (Official Video)

HammerFall – Any Means Necessary (Official Video)