start-de-dag-met-lekkere-en-gezonde-superfood-koffie
start-de-dag-met-lekkere-en-gezonde-superfood-koffie

Start de dag met lekkere en gezonde superfood koffie!

Start jij je dag ook met een lekkere bak koffie? Naast het feit dat je hiermee je dag goed kunt starten, licht onderzoek ook nog eens uit dat het zo nu en dan drinken van koffie gezond is. Koffiedrinkers hebben ongeveer 10% minder risico op veel voorkomende hart- en vaatziekten. Wij hebben onlangs de perfecte gezonde koffie gevonden bij Cupplement. Deze cups bestaan uit veel vitamines en natuurlijke superfoods.

Wat is Cupplement?

Cupplement is een startup onderneming van twee ondernemers uit Utrecht. Zij bieden een gezond alternatief voor de echte koffiedrinker. Het bestaat uit essentiële vitamines en superfoods die een positief effect hebben op je energiemetabolisme. Hierdoor zul je je na het drinken zowel fysiek als mentaal beter voelen. Tot nu toe kun je kiezen uit twee soorten. De Energy/Focus Medium Roast Blend is een combinatie van een heerlijke milde smaak en de Energy/Focus Dark Roast Blend is een krachtige donker gebrande espresso maling, beide worden aangevuld met vitamines en superfoods. De capsules zijn Nespresso compatible en passen dus in jouw Nespresso apparaat.

Wat zit er in Cupplement koffie?

De Cupplement koffie heeft een fruitige en licht bittere smaak. Bovendien zit er MCT-olie in, door dit stofje kan je brein beter functioneren. Vitamine B is toegevoegd zodat je voeding snel en efficiënt wordt omgezet naar bruikbare energie. Ten slotte, bestaat de koffie ook uit Guarana, een besje dat ervoor zorgt dat de cafeïne langzaam wordt vrijgegeven in het lichaam waardoor je langer energie zult hebben.

nespresso-cupplement-koffie-verpakking

Duurzaam

Los van het feit dat deze Fairtrade koffie gezond en lekker is, is deze ook nog eens goed voor het milieu. De capsules zijn namelijk bio afbreekbaar en ze mogen daarom dus in de GFT bak weggegooid worden. Op deze manier is de ecologische footprint van het nuttigen van deze cups minimaal.

Koffie, vitamine en superfood in één cup? Dat is het proberen waard… Fairtrade, Ecologisch en Nespresso-machine compatible. Enjoy goodlife!

Bij Cupplement kun je eenvoudig online bestellen en er is een gratis bezorging bij een bestelling van 20 euro of meer. Wil je meer lezen over koffie? Lees dan verder op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife