tweede-editie-dutch-whisky-festival-in-nederland
Li Sun

Tweede editie Dutch Whisky Festival in Nederland

Wij zijn blij met de terugkeer van het Dutch Whisky Festival in Nederland! Het succes van vorig jaar vraagt om herhaling. Ook dit jaar gaat het festival voor whiskyliefhebbers in Arnhem plaatsvinden. De locatie van het festival? Het prachtige Stadstheater in Arnhem, en zal het maar liefst twee dagen duren. Gastheren en organisatoren Arno Borsboom en Michiel Wigman heten je welkom op vrijdag 13 en zaterdag 14 september.

Dutch Whisky Festival – 2 dagen!

Tijdens dit tweedaagse festival zullen er meer dan 1200 (je leest het goed, 1200!) verschillende whisky’s te proeven zijn, waarvan er ongeveer 600 in de categorie Old & Rare vallen. Dit is de ultieme kans om eens wat te proeven wat al heel lang op je verlanglijst staat!

De ruime keus aan recente en Old & Rare whisky’s én de gezellige en ongedwongen sfeer zorgen er samen voor dat het een echte aanrader is voor zowel de beginnende als de ervaren whisky liefhebber. Omdat er is gekozen voor één lange sessie per dag, is er meer dan voldoende tijd om rustig te genieten van de brede keus. Tevens zijn alle whisky’s al per 1cl te proeven. Sláinte zal de gehele dag luid klinken!

Whisky masterclasses

Ben je benieuwd naar de bijzondere flessen die aanwezig zijn en wil je hier meer over weten? Dat kan! Er worden gedurende het weekend meerdere masterclasses gehouden door verschillende standhouders. Zij zullen een door hen zorgvuldig gekozen selectie laten proeven, en hierbij de prachtige achtergrond verhalen vertellen. 

Whisky proeven!

Bezoekers krijgen bij aankomst een proefglas en een Catawiki voucher t.w.v. €25,-. Check de website van Dutch Whisky Festival voor meer info.

Voorverkoop: dagkaart €23,50 | weekendticket €39,- 
Aan de deur: dagkaart €27,50 | weekendticket €45,-

Lees meer over whisky en dranken op lifestyle platform mensgoodlife.