zo-kies-je-het-juiste-thee-cadeau
zo-kies-je-het-juiste-thee-cadeau

Zo kies je het juiste thee cadeau

We kennen het allemaal, dat moment dat we opnieuw een verjaardagscadeau moeten verzinnen voor die ene vriend of vriendin. Elk jaar is het weer een moeilijke keuze, vooral als de jarige job niet aangeeft wat hij graag wil hebben. Vaak is het ook lastig om de tijd te vinden om een origineel cadeau te verzinnen en te maken. Er bestaat een simpele, originele en snelle oplossing voor dit ‘probleem’. Geef gewoon een thee cadeau!

[divider]4 Tips voor het kiezen van het juiste cadeau[/divider]

Tip 1: Zelf samenstellen of een kant en klaar thee pakket

Thee is een van de meest gedronken drankjes ter wereld. Er zijn dan ook ongelooflijk veel varianten verkrijgbaar. Weet jij precies waar je geliefde van houdt? Dan kun je ervoor kiezen om zelf een thee cadeau samen te stellen. Maar als je het niet precies weet, of je er simpelweg de tijd niet voor hebt, dan kun je ook een kant-en-klaar pakket bestellen. Het zorgt er dan niet alleen voor dat je tijd bespaart, maar ook dat je er een mooie verpakking bij krijgt.

Tip 2: Kies voor losse thee of theezakjes

Je weet nu precies of je wilt gaan voor een kant en klaar pakket of voor een persoonlijke samenstelling.  De volgende vraag die je jezelf moet stellen is; gebruikt hij of zij vaker theezakjes of losse thee? In het geval van losse thee doe je er verstandig aan om er ook een leuk theezeefje bij te bestellen. Deze zijn verkrijgbaar met tip (te plaatsen in het theeglas) of in hartvorm.

Tip 3: Kies de juiste theesoort

Houd hij of zij ervan om regelmatig te experimenteren met verschillende soorten thee? Dan is het wellicht goed om te kiezen voor een thee cadeau met daarin verschillende soorten thee. Denk bijvoorbeeld aan zwarte, groene of witte thee. Weet jij precies welke thee hij of zij graag drinkt? Stel dan zelf een pakket samen met daarin verschillende varianten aan bijvoorbeeld zwarte, groene of witte thee. Het is natuurlijk zonde als je thee moet weggooien.

Tip 4: Thee cadeau kiezen op basis van gemoedstoestand of seizoen

Een thee cadeau kiezen op basis van gemoedstoestand is ook nog een optie. Denk bijvoorbeeld aan energiek, ontspannen, wellness, afvallen of een goede nachtrust.

Weet je toevallig dat hij of zij graag theedrinkt voor het slapen gaan? Dan is het verstandig om te kiezen voor een thee geschenkset met bijvoorbeeld kruidenthee. Dit bevat namelijk minder theïne (de cafeïne van thee) en is dus ideaal voor het slapen gaan. Twijfel je nog steeds tussen het juiste pakket? Dan kun je ervoor kiezen om seizoensgebonden thee te kopen. Wanneer de verjaardag plaatsvindt in de winter is het natuurlijk het perfecte moment om een echte winterthee cadeau te doen.

Thee cadeau kopen?

Wil je wat inspiratie opdoen over thee cadeaus? Neem dan even een kijkje op de webshop van Koffie Loods. Mocht je het nog steeds lastig vinden, of wil je een eigen thee cadeau samenstellen? Neem dan even contact op met een van de medewerkers en bespreek de mogelijkheden!

Waan je even op vakantie met een lekker thee cadeau, enjoy goodlife!

[divider]Thee geschiedenis[/divider]

Ontdek meer gezondheid op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.