beste-friettent-breda
Frietwinkel

Beste friettent Breda

Ben jij op zoek naar de beste friettent in Breda? Ga langs bij de Frietwinkel gelegen hartje centrum! Heerlijk verse biologische friet, met zorg en liefde gebakken en met een heerlijke taste.

Beste Friettent Breda

De frietwinkel in Breda is uniek. De friet is namelijk biologisch én glutenvrij. Daarnaast zijn er op de vrijdag en zaterdag meerdere biologische gerechten te bestellen, waaronder biologisch stoofvlees. Op het menu vindt je verder ook diverse soorten kroketten (biologisch natuurlijk..). En de friet, daar krijg jij een lekker sausje bij, de pindasaus is een échte aanrader. Naar onze mening is de Frietwinkel dan ook de beste friettent in Breda.

beste-friet-breda

Frietfiets

De Frietfiets? Ja! Want, het ontstaan van de Frietwinkel is te danken aan het succes van de Frietfiets. Deze frietfiets begon in Utrecht, waar verse friet gebakken werd vanuit een Frietfiets. Dat had je niet gedacht hè?! Elke vrijdag stond deze fiets op de biologische markt in Utrecht. Dit bleek een Succesvolle Formule en werd al snel ingezet op feestjes, bruiloften en festivals. De eerste Frietwinkel opende daaropvolgend in 2014 haar deuren in Utrecht. Inmiddels vindt je de heerlijke friet ook in Breda en Den Haag. Hier blijft het ongetwijfeld niet bij, which city is next?!

Frietwinkel in Breda

In het centrum van Breda staat biologische friet centraal!

Je vindt deze lekkernijen aan de Korte Brugstraat 1, te Breda.

Bezoek de Frietwinkel in Breda en check meer lekkere avondmaaltijden op mannen blog mensgoodlife.