hot-sauce-voeg-net-dat-beetje-extra-toe
hot-sauce-voeg-net-dat-beetje-extra-toe

Hot sauce: voeg net dat beetje extra toe

Een lading hot sauce over je eten maakt de maaltijd pas écht compleet. De hot sauce-fanaten onder ons weten vast waar we het over hebben. Sambal, tabasco en chilisaus klinken als muziek in de oren en dat is niet zonder reden. Een pittige twist aan je maaltijd tilt hem naar een heel nieuw level.

[divider]Hot sauce: voeg net dat beetje extra toe[/divider]

Door de jaren heen is gebleken dat er een groot aantal spicy lovers te vinden is en daarmee is het aanbod hot sauces in de supermarkt dan ook gegroeid. Toch bestaat het Nederlandse aanbod voornamelijk nog uit sauzen van grote merken en is het vrij lastig om aan die (misschien wel pareltjes onder de hete sauzen) van kleinere merken te komen. Keep it Cool maakt deze lange weg naar de lekkerste hot sauces een stuk korter!

Keep it Cool

Dit bedrijf kunnen we wel categoriseren onder een uit de hand gelopen hobby. Het begon met een kookliefhebber die graag zo nu en dan experimenteerde met nieuwe recepten. Hij verraste zijn vrienden graag met een verrassende hete saus en zij namen zijn spicy lekkernijen maar al te graag mee naar huis. Uiteindelijk bleek dat er onder velen behoefte was naar de perfecte mix van smaak en pittigheid en zo ontstond de hot sauce box. Online hot sauce kopen waarbij smaak en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Hot sauce box

Door middel van zo’n hot sauce box verdwijnt de barrière tussen de kleinschalige producenten en de spicy lovers als sneeuw voor de zon. Elke 2 maanden ontvang je een nieuwe box met 3 exclusieve, bijzondere, vegan must-try’s die variëren van mild tot extra spicy. Daarnaast leer je de verhalen en makers achter de sauzen kennen.

Bij de selectie van de sauzen speelt smaak een essentiële rol. Daarnaast weegt duurzaamheid zwaar mee in het selectieproces. Keep it Cool neemt haar verantwoordelijkheid en kijkt naar de wijze waarop de sauzen geproduceerd worden en gebruikt daarnaast duurzaam verpakkingsmateriaal.

Waarom dan?

Niet alleen de voor de hand liggende gerechten uit bijvoorbeeld de Thaise en Indonesische keuken gaan goed samen met hot sauces. Nee, we hoeven ons zeker niet te beperken met ons hete saus gebruik. Hot sauce is een ware passie die je maaltijd net dat beetje extra kan geven. Zelfs ijs kan met de juiste variant een match made in heaven worden. Het pittige van de saus met het ijskoude ijs…. YES PLEASE! Maar ook appelcrumble, chocolademelk, fruit en popcorn kunnen wel een hete twist gebruiken! Ja echt!

Let’s spice it up! Enjoy goodlife! Er zijn nog genoeg must-try’s aan hete sauzen.

Ontdek meer lekker eten nieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.