zijn-snoepjes-de-toekomst-van-supplementen
zijn-snoepjes-de-toekomst-van-supplementen

Zijn snoepjes de toekomst van supplementen?

Een gezonde levensstijl, dat is iets wat de meeste van ons wel willen. Vaak in de sportschool te vinden en druk bezig met je voeding, maar lukt het soms niet om de juiste vitamines of mineralen binnen te krijgen? Dan zijn wellicht vitamine kopen bij Yummygums de ideale oplossing voor jou. Als mannen zijn we dagelijks druk bezig met werken, sporten en op onze gezondheid aan het letten. Ben je veel bezig met sport? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is de juiste hoeveelheden multivitamines en mineralen binnen te krijgen. In dit artikel geven we je meer informatie over de toekomst van supplementen.

Welke vitamines moet ik dagelijks binnen krijgen?

Mannen gebruiken dagelijks bij dezelfde hoeveelheid inspanning meer energie dan vrouwen. Waarom denk je misschien? Dit heeft te maken met de verhouding tussen het spierweefsel dat mannen hebben ten opzichte van vrouwen. Hoe meer spierweefsel, hoe meer energie er gebruikt moet worden door het lichaam om het goed aan te sturen. Voor het activeren van deze energie hebben mannen meer behoefte aan multivitamine en mineralen. Het is daarom erg belangrijk voor mannen goed op hun voeding te letten en dit mogelijk ook aan te vullen met vitamines waar dit nodig is. 

Supplementen, welke moet ik kiezen? 

Supplementen voor mannen zijn niet anders als die voor vrouwen. Maar zoals je hiervoor hebt gelezen hebben mannen wel meer vitamines en mineralen nodig op dagelijkse basis. Daarom is het belangrijk dagelijks gezond en verantwoord te eten. Dit zorgt voor een goede basis die eventueel aangevuld kan worden met supplementen. Als je veel sport gebruik je automatisch meer energie. Dit energieniveau moet je dan goed op peil houden om al deze inspanning te kunnen veroorloven. Mannen met een donkere huidskleur en mannen die minder dan 15 min per dag met een onbedekt hoofd buiten komen wordt geadviseerd extra vitamine D-supplementen te nemen. Dit zou nodig zijn om dat je mogelijk te weinig vitamine-D binnen krijgt. Roken bevordert ook de gezondheid niet, doe je dit toch, dan heb je een hogere behoefte aan vitamine C. Als je rookt, breekt je lichaam de vitamine C die je uit voeding haalt sneller af, daarom is het slim dit aan te vullen met supplementen. 

Maar welke supplementen kies je dan? Er zijn enorm veel mogelijkheden. Een van de meest nieuwe supplementen zijn de Yummygums. Deze gummies bevatten alle vitamines en mineralen die jij op dagelijkse basis nodig hebt om jouw energie op peil te houden

Lekker snoepen en je dagelijkse hoeveelheid vitamines binnenkrijgen? Het kan, enjoy goodlife!

Ontdek meer supplementen en gezond eten op mannen blog mensgoodlife.