handel-in-digitale-valuta-met-bitvavo
handel-in-digitale-valuta-met-bitvavo

Handel in digitale valuta met Bitvavo

Bitcoins en andere cryptovaluta zijn steeds vaker een onderwerp van gesprek. Meer en meer mensen lijken een cryptovaluta te hebben. Is het niet die ene collega, dan is het wel de buurman of een goede vriend. Hoog tijd dus, om eens wat dieper te duiken in de wereld van de cryptovaluta. Hoe kom je hier nou precies aan bijvoorbeeld? Één manier is de exchange Bitvavo.

Bitvavo

Waar de afstand tussen de traditionele valuta en de digitale activa voorheen (net iets te) groot was, maakte het Bitvavo platform daar in 2018 een verschil in. De kloof tussen beiden werd met dit platform iets makkelijker te overbruggen en de handel in digitale valuta is vanaf dan (echt) toegankelijk voor iedereen!

Bitvavo, gevestigd in Amsterdam, is de grootste cryptocurrency exchange van Nederland en dat is niet zonder reden. Het biedt transparante tarieven aan, heeft een breed scala aan valuta (meer dan 150 digitale valuta om te verhandelen en te bewaren) en een zeer gebruiksvriendelijk platform. Zowel beginnende als ervaren traders kunnen hun ei kwijt op dit platform en met het geloof van Bitvavo in de digitale economie en de digitale valuta blijven ze het platform constant verbeteren. 

Maak een start

Ben je nieuwsgierig en wil je wel eens kijken hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Dan kun je gemakkelijk (met IDEAL bijvoorbeeld) een gratis account openen bij Bitvavo. Door vervolgens geld op je account te storten, kun je ook daadwerkelijk cryptocurrency’s kopen en verkopen. Je kunt gelijk aan de slag!

Haal meer uit je handel in digitale valuta’s met Bitvavo. Enjoy goodlife!

Vind meer financieel nieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.