feiten-en-fabels-over-een-haartransplantatie
feiten-en-fabels-over-een-haartransplantatie

Feiten en fabels over een haartransplantatie

Hoofdhaar is voor veel mannen een belangrijk punt waar veel aandacht aan besteed wordt. Een pot haargel en andere haarproducten staan dan ook vaak paraat om de nodige verbeteringen aan te brengen. Een bad hair day kan soms lastig zijn en die willen we dan ook liever voorkomen. Waar we echter niet aan kunnen ontkomen zijn de ontwikkelingen die onze haren op den duur ondergaan. Zo is kaal worden voornamelijk iets waar veel mannen na een tijdje mogelijk tegenaan lopen. Maar hoe zit het nu precies met die kaalheid en wat vinden we van een haartransplantatie? Is alles wat hierover gezegd wordt gebaseerd op de waarheid of hangen er ook fabels in de lucht? Tijd om de zin van de onzin te scheiden.

[divider]Feiten en fabels over een haartransplantatie[/divider]

Door regelmatig een hoofddeksel te dragen, word je eerder kaal

Dit is een fabel! Hoeden, petten, mutsen en andere hoofddeksels zijn nog nooit als oorzaak van kaalheid naar voren gekomen. Wel is het zo dat te kleine of strakke modellen je haar kunnen beschadigen.

Na een haartransplantatie valt je haar uit

Dit is eerder een feit dan een fabel! Iedereen is anders en er kan niet met zekerheid gezegd worden hoe iemand op een haartransplantatie reageert. Toch is een van de meest voorkomende verschijnselen na een haartransplantatie… haaruitval van de net getransplanteerde haren… Geen zorgen! Deze reactie is niet meer dan normaal. Het uitvallen van deze haren is een natuurlijke afweerreactie van het lichaam op de net gebeurde ingreep. In de meeste gevallen beperkt deze haaruitval zich tot de eerste twee weken en daarna gaat het haar gewoon weer groeien. Niet echt iets om je zorgen over te maken dus.

Het effect van een haartransplantatie verdwijnt na enige tijd

Dit is een fabel! Gelukkig hoeven we na een haartransplantatie niet meteen een nieuwe afspraak voor over 5, 10 of 20 jaar te maken. Het resultaat is gewoon blijvend! Als alle haarzakjes hersteld zijn van de ingreep, zijn ze gesetteld op de nieuwe plek op de hoofdhuid en groeien ze daar lekker door. Klinieken beloven niet voor niets levenslange garantie!

Mensen zijn al 3000 jaar op zoek naar dé oplossing voor kaalheid

Dit is een feit! Ja echt, al 3000 jaar! Bij de Egyptenaren, ruim 3000 jaar terug, was het vinden van een oplossing voor kaalheid al een ding. Het gebruik van “hippovet” was een van de oplossingen uit die tijd. Of dit middel daadwerkelijk wonderen verricht heeft, blijft een raadsel. In die tijd waren er namelijk ook pruikenmakers actief, die wellicht meer succes hadden bij het creëren van volle haarbossen.

Geen haar op mijn hoofd die mij nog voor de gek houdt. Enjoy goodlife!

[divider]Kliniek Veldhoven[/divider]

Overweeg je een haartransplantatie?

Dan ben je bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Zij weten haarverlies te verminderen en blijvende oplossingen te bieden voor kalende mannen. Dit door middel van een haartransplantatie, waarbij FUE en FUT technieken toegepast worden door de kliniek. Ook kan je voor voller ogend haar gaan met MHP, een techniek waarbij ook gewerkt wordt met biologische inkten. Mocht je een behandeling overwegen, vraag dan zeker even vrijblijvend advies bij deze kliniek en wie weet heb jij straks weer een volle bos haar op je hoofd.

[divider]Nick’s wens gaat in vervulling[/divider]

Ontdek meer nieuws over haar op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.