hier-moet-je-aan-denken-bij-haartransplantatie-kosten
hier-moet-je-aan-denken-bij-haartransplantatie-kosten

Hier moet je aan denken bij haartransplantatie kosten

45% van de mannen krijgt te maken met een vorm van kaalheid. Dit kunnen kale plekken zijn, inhammen of het welbekende ‘eilandje’ boven op je kruin. Overweeg jij een haartransplantatie? Een haartransplantatie is een ingreep om haren te verplaatsen. De specialist kan deze haren verplaatsen naar onder andere de wenkbrauwen en baard. Maar de meest bekende vorm is toch wel het transporteren van haren naar een andere plek op je hoofdhuid.

Pijn

Bij een FUE-haartransplantatie haalt de specialist de haarzakjes met een dunne, holle naald uit het (achter)hoofd. Dit doen ze wel onder plaatselijke verdoving. Dus vaak valt de pijn tijdens een behandeling wel mee. Echter ervaren sommige mensen wel pijn als de verdoving is uitgewerkt. Bovendien is een FUE-haartransplantatie een lange zit. Je zit ongeveer acht uur in de behandelingsstoel.

Mogelijkheden haartransplantatie

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je haarlijn verleggen, je inhammen verkleinen, je kruin bedekken, kalende plekken vullen en je wenkbrauwen stylen. Daarnaast kun je ook je baard voller laten maken. De haarzakjes die worden verplaatst worden ook wel grafts genoemd. Er zit een limiet op het aantal grafts dat men kan gebruiken voor een transplantatie. Als je namelijk te veel grafts ineens laat transplanteren kan namelijk de haardichtheid verslechteren.

[divider]Bij BeauClinic werken ze met New Cell Technology[/divider]

Advies

Het is belangrijk dat je goed advies krijgt voordat je een haartransplantatie ondergaat. Niet iedereen komt namelijk in aanmerking om een transplantatie te ondergaan. Alleen als je haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie bij je mogelijk. Daarna is het belangrijk dat een goed verwachtingspatroon geschetst wordt. Op deze manier kun je je verwachtingspatroon goed afstemmen op de mogelijkheden.

Bij BeauClinic wordt (als allereerste kliniek!) New Cell Technology met een haartransplantatie gecombineerd. Deze techniek maakt het mogelijk om de haarwortels beter intact te houden. Als resultaat zal je haar beter groeien na de behandeling.

Kosten haartransplantatie

De haartransplantatie kosten hangen af van de soort behandeling en van de grootte van het gebied dat behandeld wordt. Een haartransplantatie van niveau 1 begint bij ongeveer 3.000 euro. Naarmate je meer kalende plekken hebt, of de oppervlakte groter wordt betaal je meer. Een transplantatie van het hoogste niveau kost je ongeveer 6.500. Vaak kun je al meer informatie verkrijgen bij een gratis adviesgesprek! Dit kan je krijgen via de telefoon of face-to-face.

[divider]Je haar verdient de aandacht die het nodig heeft![/divider]

Wil jij meer lezen over gezondheid en lichaam? Lees dan verder op lifestyle platform mensgoodlife!