behoud-controle-met-een-discrete-bescherming
behoud-controle-met-een-discrete-bescherming

Behoud controle over een zwakke blaas

‘Er moet een logische verklaring zijn’, want dit kan mij nooit overkomen. Dit is de herkenbare gedachtegang van vele mannen die last hebben van een zwakke blaas. Urineverlies komt verrassend vaak voor. Eén op de vier mannen wordt op een bepaald moment geconfronteerd met blaasproblemen. Helaas kan dit veel invloed hebben op het dagelijkse leven. Dit blog is voor alle mannen die zich hierin herkennen.

Een zwakke blaas bepaalt niet jouw identiteit

Mannen met een zwakke blaas voelen zich vaak geïsoleerd. Het komt regelmatig voor dat deze mannen zich anders voelen dan anderen. Feit is dat er alleen in Europa al meer dan 45 miljoen mensen van alle leeftijden dit probleem delen. Neem voorbeeld aan de veerkrachtige mensen die hun tegenwerkende blaas niet in hun weg laten staan. Dagelijks leveren mensen zoals Martin en Richard, die hun verhaal hebben gedeeld, het bewijs dat een zwakke blaas te overkomen is.

“Ook al heeft het wat tijd gekost, ik weet nu op zijn minst dat er een oplossing bestaat.” –Martin

“Ik heb geleerd dat mensen de neiging hebben een voorbeeld aan u te nemen. Als u er ontspannen en open mee omgaat, dan doen zij dat ook.” –Richard

Herover de controle over jouw identiteit

Helaas voorkomt alleen veerkracht niet dat een zwakke blaas op vervelende momenten opspeelt. Daarom zijn er producten ontwikkeld waarmee je met discretie, comfort en een fris gevoel een oplossing hebt voor urineverlies. Deze producten helpen je om met zekerheid deel te nemen aan het dagelijkse leven. Op TENA Mannen vind je speciaal ontworpen bescherming voor mannen met verschillende blaasproblemen.

Check meer gezondheid voor mannen nieuws op lifestyle platform mensgoodlife.