fillers voor mannen
fillers voor mannen

Dit is wat je moet weten over fillers voor mannen

Steeds meer mannen kiezen tegenwoordig voor een fillerbehandeling. En daar zijn genoeg redenen voor te bedenken. Fillerbehandelingen geven het gezicht een jongere en vollere uitstraling. Tevens bieden fillers ook uitkomst wanneer je bepaalde gebieden in het gezicht wil accentueren of corrigeren. Overweeg jij als man een fillerbehandeling? Lees hieronder meer over wat fillers precies zijn en de populairste behandelingen.

Wat zijn fillers?

Fillers worden als vulmiddel onder de huid gespoten om bepaalde delen van het gezicht meer volume te geven met als doel corrigeren of accentueren. Door fillers te injecteren krijgt de huid een jongere en vollere uitstraling. In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Het resultaat van deze veilige fillers is dus ook tijdelijk. Na gemiddeld 10 tot 12 maanden breekt je lichaam de natuurlijke fillers af en zal het resultaat langzaam afnemen.

Fillers worden vooral gebruikt voor cosmetische behandelingen in het gezicht. Denk bijvoorbeeld aan een behandeling voor het verminderen van wallen, opvullen van lippen, corrigeren van de neus of het verminderen van rimpel.

Door veel mensen worden fillers verward met Botox. Echter is dit geheel ten onrechte. Botox is namelijk een spierverslapper en wordt gebruikt om spieren onder de huid te verslappen om rimpels glad te trekken. Met fillers wordt de huid opgevuld voor meer volume.

Resultaat van fillers

Na een fillerbehandeling is het resultaat direct zichtbaar. Hou er wel rekening mee dat het resultaat optimaal zichtbaar is na circa twee dagen. Door te kiezen voor een high-end cosmetische kliniek als Betan Clinics weet je zeker dat er hoogwaardige fillers gebruikt worden. De gel van deze natuurlijke fillers blijft goed onder de huid zitten en neemt na verloop van tijd de eigenschappen van de huid aan. Dit zorgt ervoor dat je de fillers niet voelt. Na verloop van tijd worden de tijdelijke injectables door het lichaam zelf afgebroken. Gemiddeld duurt dit elf maanden. Bevalt het resultaat? Dan kun je de fillerbehandeling herhalen.

Fillers steeds populairder bij mannen

Het is geen geheim meer dat steeds meer mannen een behandeling in de cosmetische kliniek. De meeste mannen kiezen daar voor een botox- of fillerbehandeling. Beide geven je een jongere en vollere uitstraling. Toch is het opvallend dat fillers de laatste jaren steeds populairder worden bij mannen. Dit komt doordat fillers veel mogelijkheden bieden.

Populaire fillerbehandelingen voor mannen

Behandelingen voor fillers zijn ideaal voor het aanpakken van zogenaamde probleemzones. Wil jij als man een scherpere kaaklijn? Of wil je graag van de wallen onder je ogen af? Dan biedt een fillerbehandeling uitkomst. Ook een neuscorrectie is een van de populaire fillerbehandelingen waar veel mannen voor kiezen. Een groot voordeel van een neuscorrectie met fillers is dat in tegenstelling tot een chirurgische ingreep deze behandeling zonder snijden is.

Ontdek meer gezondheid voor mannen nieuws op lifestyle mannenblog mensgoodlife.