ontdek-het-mannen-parfum-dat-perfect-bij-jou-past
ontdek-het-mannen-parfum-dat-perfect-bij-jou-past

Ontdek het mannen parfum dat perfect bij jou past

Heb jij al een geurtje dat precies aan jouw wensen voldoet? Grote kans dat je jouw perfecte parfum nog niet ontdekt hebt en tot op heden genoegen neemt met minder. Als man vinden wij het niks om in de drogisterij aan 100 verschillende teststrips te ruiken. Laat staan het sales praatje van de verkoopster die stiekem eigenlijk graag wil dat je zo snel mogelijk een keus maakt en er weer vandoor gaat. Wij vinden dat jij beter verdient! Je lichaamsgeur is immers onbewust het eerste wat mensen opvalt als je een ruimte binnenkomt. Het reukvermogen is namelijk verbonden met het limbische systeem. Dit systeem bepaalt de primaire emoties die mensen voelen. Het perfecte mannen parfum waarmee jij voor de dag mag komen, heb je zo gevonden na het beantwoorden van een paar vragen. Lees snel door voor meer over het algoritme dat hierachter zit.

Weetje: Je lichaamsgeur is belangrijk voor een goede eerste indruk!

Parfum algoritme

Algoritmes worden vaak gebruikt om beslissingen (deels) te automatiseren. Op basis van grote aantallen beschikbare data kan een algoritme leren en zodoende beslissingen maken voor een bepaald doeleinde. Algoritmes kunnen ons in veel gevallen zelfs helpen om de juiste beslissing te maken. Zo ook in de keuze voor de beste parfum. Door simpelweg vragen te beantwoorden over je leeftijd, eetpatroon, rookgedrag, werk, hobby’s en je huidtype kan het algoritme bepalen welke parfum het beste bij jou past. Dit kost je enkel 3 minuten. Een kleine investering qua tijd, toch?

House of Formulas

Zodra je de quiz voltooid, wordt jouw gepersonaliseerde formule berekend door het algoritme. Vervolgens kan House of Formulas aan de slag met het ontwikkelen van jouw perfecte parfum. Er gaat geen marge naar bepaalde retailers, hierdoor kan het grootste gros allemaal geïnvesteerd worden in een product van de hoogste kwaliteit. Bovendien worden de parfums ontwikkeld in samenwerking met een van de beste parfumeurs in de wereldhoofdstad van de parfum: Grasse, Frankrijk. Kortom, probeer de quiz eens uit!

Echte winnaars gaan voor een gepersonaliseerde parfum, enjoy goodlife!

parfum-house-of-formulas-bottles

Een gezonde huid mag ook lekker ruiken, lees daarom snel verder op mensgoodlife. Jouw lifestyle blog vol inspiratie.