welke-tatoeage-wil-jij-voor-altijd-bij-je-dragen
welke-tatoeage-wil-jij-voor-altijd-bij-je-dragen

Welke tatoeage wil jij voor altijd bij je dragen?

Ben jij nieuwsgierig naar het zetten van een eerste tatoeage? Óf misschien heb je er wel al meerdere, maar denk je erover na om er nog een nieuwe tattoo bij te laten zetten. Voordat je een tatoeage laat zetten is het natuurlijk belangrijk dat je een goed idee hebt van wat je wilt in het ontwerp. Ga je bijvoorbeeld voor een ontwerp in kleur of in zwart-wit? Een portret of een tekst? Bovendien is het belangrijk dat je ook zeker moet weten of je de rest van je leven wilt rondlopen met dit ontwerp. En niet te vergeten: waar ga je de tattoo laten zetten? Hiermee bedoelen we onder andere dat je naar de juiste tattoo shop moet gaan, bijvoorbeeld Tattooshop Brussel. Maar natuurlijk bedoelen we ook dat je goed moet nadenken over de plek op je lichaam waar je de tatoeage wilt laten zetten.

Weet je al welke tatoeage je wilt?

Ik weet al wat voor tatoeage ik wil

Als je al weet wat voor tattoo je ongeveer wilt kun je hiermee naar de tattoo shop. Plan een afspraak in met jouw favoriete tattoo artiest. Neem een afbeelding of schets mee van je gewenste ontwerp. Ga jij voor een tekst of quote? Let op: deze mag niet te klein zijn. Na verloop van tijd wordt de tekst namelijk wat minder strak. Het moet natuurlijk wel goed leesbaar blijven.

Ik weet nog niet wat voor tatoeage ik wil

Weet je nog niet precies welke tatoeage je wilt laten zetten? Dat is natuurlijk geen probleem! De tattoo shop kan je hier natuurlijk bij helpen. Denk allereerst na over of je een tattoo mét of zónder betekenis wilt. Je kunt vervolgens vragen of de artiest voor jou een geschikte afbeelding kan zoeken, bijvoorbeeld van je favoriete artiest. Wil je graag een portret van een dierbare naaste laten zetten? Dan kun je de artiest zelf een foto laten maken van deze persoon in de shop. De tattoo artiesten weten namelijk zelf het best welk contrast nodig is om een goede tattoo te kunnen zetten. Ga jij voor een tekst of quote? Denk dan ook na over na over het lettertype, de dikte en grootte van de tekst.

Zet je favoriete artiest op jouw lichaam en wees voor altijd verbonden, enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over lifestyle en lichaam? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.