zo-krijgt-je-huid-een-mooie-en-jonge-uitstraling
Pexels

Zo krijgt je huid een mooie en jonge uitstraling!

De mannenhuid mag dan een stuk sterker en minder gevoelig zijn dan de vrouwenhuid, toch is en blijft het verzorgen van ook de mannenhuid erg belangrijk. Zeker wanneer je huid op den duur verandert, is het belangrijk om hier op een goede manier mee om te gaan. Een ouder wordende huid heeft verzorging nodig en tegenwoordig staan de “anti-aging” producten dan ook niet zonder reden bij mannen op de badkamerplank. Een mooie, gezonde en jonge huid krijg je niet zomaar!

Zo krijgt je huid een mooie en jonge uitstraling!

Collageen in de mannenhuid

De huidstructuur bestaat voor wel 80% uit collageen, dat zorgt voor elasticiteit en stevigheid van de huid. Wanneer je ouder wordt, vermindert het collageengehalte in de huid en na verloop van tijd wordt dit zichtbaar. Een minder elastische huid en langzaam opkomende rimpels zijn de gevolgen… Testosteron zorgt voor een dikke huid vol collageen bij mannen, waardoor zij later rimpels krijgen dan vrouwen. Helaas vermindert het collageengehalte dan wel weer sneller bij mannen dan bij vrouwen. Een slappe huid met diepere en grovere rimpels tot gevolg. Het collageengehalte op peil houden is dan ook geen overbodige luxe.

Huidveroudering komt met de jaren…

Hoe jong je je dan ook voelt op je 25e, de natuurlijke collageenproductie begint in deze fase van je leven al af te nemen. Hoewel dit dan niet direct zichtbaar hoeft te zijn, kom je er rond je 30e vanzelf wel achter… Rond deze leeftijd worden de effecten van collageenverlies langzaamaan zichtbaar. Vervolgens geldt: hoe ouder je wordt, hoe duidelijker die huidveroudering zichtbaar wordt.

Gelukkig… anti-aging voor mannen

Waar het vroeger misschien vreemd was om als man anti-aging producten te gebruiken, is het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een voorbeeld van zo’n anti-aging product. Het is een mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden en andere actieve ingrediënten. Dit product is ontwikkeld om de huid mooi en gezond te maken en houden. De huid wordt van binnenuit gevoed waarop de jongere uitstraling volgt.

Geen haar op je hoofd die..

In tegendeel! Je haar schreeuwt om meer. Door de positieve werking die Biotine heeft op je haar, krijg je met het gebruik van RevitalTrax een vollere bos op je bol. Een fijne bijkomstigheid, het product heeft dus meerdere voordelen. Wat Biotine is en doet? Biotine is onderdeel van vitamine B complex (ook wel bekend als vitamine B8 of vitamine H). Biotine lost op in water en draagt bij aan belangrijke lichaamsprocessen, waaronder de haargroei.

Hoe te gebruiken?

Dit anti-aging product komt in de vorm van sticks die je in de ochtend of voor het slapen gaan kan nemen. Afhankelijk van je huidconditie neem je een stick per dag of per twee dagen. Mix de stick met je favoriete drankje en daar heb je je favoriete met collageen verrijkte drank! Na de eerste 6 weken gebruik je nog 15-20 sticks per maand om het gewenste resultaat te behouden.

Onze ervaring met RevitalTrax!

Een maand lang heb ik als een van de bloggers van mensgoodlife het anti-aging product van RevitalTrax gebruikt. Ik ben niet iemand die ‘dag in dag uit’ met smeersels aan de gang gaat. Daarom is een drankje voor mij een heel fijn alternatief. Drinken doe je toch en dan is bijvoorbeeld een fruitsap met een extra boost collageen een goede start van de dag. Ik heb het gemixt met fruitsapjes, ontbijt shakes en ook warme dranken als thee. Heel prettig ook dat je niet na hoeft te denken over hoeveel je moet innemen. De zakjes hebben de juiste verhouding. Geen zakken met poeder, schepjes en weegschaaltjes. Ideaal! Wat ik vooral merkte is de verbetering van de huid en mijn haar, die voelde gewoon gezonder en voller. Het is sowieso al goed om ‘gewoon’ bezig te zijn met een gezonde lifestyle en de resultaten geven extra motivatie om dit vast te houden. Een aanrader? Zeker, dat komt door het gebruiksgemak en de snelle resultaten. Zo eenvoudig kan het zijn.

Resultaten

De resultaten worden alleen maar beter en beter. Waar je begint met een beter gehydrateerde huid en sterker haar na 15 dagen, zijn de resultaten na een dag of 60 geweldig! Je huid is stevig en stralend en er zijn weinig rimpels te bekennen. Daarnaast draagt het product bij aan de vruchtbaarheid van mannen en wordt de testosteronaanmaak bevordert. Ook helpt het bij vermoeidheid, stress en inspanning en worden botten, gewrichten, kraakbeen, pezen en bloedvaten versterkt. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn ook de spieropbouw en het spierherstel gebaat bij dit product.

Laat je verrassen door een jonge, stralende en frisse huid, enjoy goodlife!

Ontdek meer gezondheid nieuws op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.