bloemen voor je valentijn
bloemen voor je valentijn

Bloemen voor je valentijn

Het is geen cliche en vrouwen kunnen er geen genoeg van krijgen. Verras haar met een symbool van de liefde en koop bloemen voor je Valentijn. Een prachtige, heerlijk geurende roos is een echte aanrader en een mooie aanvulling op de cadeau’s, weekendje weg of dagje wellness die jij aan je meisje gaat geven.

Bloemen voor je valentijn

Om het geven van een roos nog leuker te maken is Flouwer Council een wel hele romantische campagne gestart. Het filmpje hierboven spreekt voor zich en geeft meteen aan waarom je juist als onderdeel van je verassing moet zorgen voor bloemen. Je valentijn gaat er simpelweg van stralen.

Cupido gaat op Valentijnsdag in Parijs en Berlijn op pad met een hightech boog (met ingebouwde smartphone en camera). De livestream hiervan is te volgen via Periscope. Zie jij op de live-feed jouw ideale valentijn? Command Cupid! Ter plekke geeft Cupido namens jou een roos. Hun reactie zie jij uiteraard meteen live op je scherm. Daar krijg je toch een warm gevoel van?

Als dit geen motivatie is om er het beste van te maken, dan weten wij het ook niet meer. Verras je valentijn en geniet samen van een prachtige dag.

Lees meer over bloemen en geniet van ons aanbod vol liefde voor lifestyle nieuws.