hoe-je-de-vrouw-van-je-leven-kunt-terugwinnen
Pixabay

Hoe je de vrouw van je leven kunt terugwinnen

Af en toe komen we een vrouw tegen waarvan we echt denken dat dit de vrouw van ons leven is. We denken ieder moment van de dag aan haar en niets lijkt in de weg te staan dat jullie voor de rest van jullie leven een heerlijk leven leiden.

Maar op een gegeven moment komt er een ruzie of een meningsverschil en dan is de relatie plotseling verbroken. Dit is jammer voor beide kanten, want uiteindelijk ben je beiden een goede partner kwijt. En als jij echt denkt dat dit de vrouw van jouw dromen is dan kan dit nog voor lange tijd een vervelende kwestie zijn.

Gelukkig zijn er ook talloze manieren om te zorgen dat jij de vrouw van jouw leven kunt terugwinnen. Daarom beschrijven wij in dit artikel de do’s en dont’s waar jij op moet letten.

Hoe je de vrouw van je leven kunt terugwinnen:

Don’t: proberen haar continu te bereiken

Wanneer de relatie net is verbroken dan zit je er wellicht aan te denken om continu contact op te nemen. Tenslotte ben je nog lichtelijk verslaafd aan de aandacht die jij van jouw ex kreeg. En die aandacht wil jij natuurlijk het liefst mogelijk ook weer terug. Maar dit kan flink in de weg staan om het in de toekomst te verbeteren, omdat je vooral in het begin nog redelijk impulsief en op basis van emoties kunt reageren. Dat wil je in de beginfase voorkomen.

Do: neem afstand en tijd voor jezelf

Het is vooral in de beginfase goed om tijd voor jezelf te nemen, zodat je goed over de situatie kunt nadenken. Zo achterhaal je waar de ruzies nu echt door zijn begonnen en wat er van beide kanten is gebeurd. Wellicht realiseer je zelfs dat de schuld niet direct bij jou lag, maar dat er zich van beide kanten situaties hebben voorgedaan die erin geresulteerd hebben dat de relatie is verbroken.

Do: eet gezond en ga regelmatig sporten

Als opvolger op de vorige Do is het ook handig om gezond te eten en regelmatig te sporten. Hierdoor heb jij veel meer energie over en voorkom jij ook dat jij langzaam in een depressieve staat verdwijnt omdat jouw relatie voorbij is.

Don’t: jezelf opsluiten en binnenblijven

Het is na jouw relatie allereerst goed om ieder geval alles los te laten. De huidige relatie is voorbij en je kunt weken nadenken hoe je het oplost maar uiteindelijk heb je daar erg weinig aan. Ga daarom vooral met vrienden naar de stad en spreek ook andere vrouwen aan. Dit is altijd beter dan jezelf opsluiten, op de bank te zitten en de hele dag Fifa of Call of Duty te spelen.

Do: probeer na verloop van tijd het contact op te pakken

Als je voldoende tijd voor jezelf hebt genomen dan kun jij ook beter realiseren of het inderdaad goed is dat de relatie zich voortzet. Na verloop van tijd kun jij weer contact opnemen met jouw ex en haar langzaam weer in jouw leven laten. Pak het niet direct te heftig aan, maar probeer het contact langzaam te laten evolueren. Dit helpt om beide kanten naar elkaar toe te brengen, zodat jullie gemakkelijker kunnen overleggen of jullie elkaar weer willen zien en of er binnenkort samen een drankje gedronken kan worden. Take your time, enjoy goodlife!

Liever niet meer terug?

Het kan ook zomaar zijn dat je eigenlijk helemaal geen zin meer hebt in je ex. Dat kan en in dat geval kan je nadat je alle bovenstaande do’s geprobeerd hebt het ook omdraaien. Laat jouw ex maar moeite doen en voelen wat het is om in de steek te zijn gelaten. Wie weet doorbreek je daarmee het oude patroon en weet je weer nieuw leven in de oude relatie te blazen. Succes is niet gegarandeerd… maar het is het proberen waard. En anders kan je altijd nog je learnings meenemen naar een nieuwe relatie en daar opnieuw verliefd worden op iemand die jou echt waard is.

Volg je hart en wees geliefd, enjoy goodlife!

Ontdek meer liefde voor mannen op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.