zo-overleeft-jullie-relatie-weer-een-nieuwe-lockdown
zo-overleeft-jullie-relatie-weer-een-nieuwe-lockdown

Zo overleeft jullie relatie weer een nieuwe lockdown

Helaas hebben we nog steeds te maken met de maatregelen rondom het coronavirus. En dat heeft ertoe geleidt dat we nu wederom in een lockdown zitten. Dat betekent dat er weer wordt aangeraden om thuis te werken en we ook maar weer weinig op pad kunnen. Nu jullie weer veel tijd thuis zullen doorbrengen, kan dat spanning geven in de relatie. Hoe jullie relatie ook deze lockdown weer overleeft? Wij geven je wat handige tips, dus lees snel verder!

Probeer apart thuis te werken

Hebben de maatregelen rondom het coronavirus het gevolg dat jullie allebei moeten thuiswerken? Dan kan het dus zo zijn dat je de hele dag met je partner zit opgescheept. En hoe langer jullie moeten thuiswerken, hoe meer dit kan zorgen voor frustraties. Om dit te voorkomen, is het handig om niet te veel op elkaars lip te zitten. Het kan zelfs een aanrader zijn om allebei in een aparte ruimte te werken. Zo leiden jullie elkaar niet te veel af en dit kan voor rust zorgen waardoor jullie allebei goed aan het werk kunnen. Uiteraard kunnen jullie wel momentjes in plannen om elkaar even te zien, bijvoorbeeld in de koffiepauze of tijdens de lunch.

Blijf intiem met elkaar in je relatie

Nu jullie weer bijna 24/7 op elkaars lip zitten, kan het zo zijn dat de intimiteit tussen jullie minder wordt. Probeer dit echter te voorkomen, want intimiteit kan een boost geven aan jullie relatie. Raak elkaar aan en geef elkaar eens spontaan een kus. En dat niet alleen, want ook in de slaapkamer kun je het natuurlijk spannend houden. Probeer hierbij eens te variëren en probeer eens iets nieuws uit als jullie hiervoor open staan. Van nieuwe plekken om te vrijen tot het gebruiken van seksspeeltjes: het is allemaal mogelijk. Lijkt het jullie fijn om eens gebruik te maken van seksspeeltjes? Hier heb je ruime keuze in voor zowel mannen als voor vrouwen, dus er is genoeg mogelijk. Als jullie iets heel nieuws willen proberen, denk dan bijvoorbeeld eens aan een buttplug.

Verdeel de taken in huis eerlijk

Omdat jullie tijdens de lockdown weer veel in huis zijn, kan dit ervoor zorgen dat jullie huis een hoop meer rommel heeft. Meer was, meer troep in de keuken en noem het maar op. Het huishouden is dan natuurlijk belangrijk. Wat hierbij goed is om te doen, is om de taken in huis eerlijk te verdelen. Zo ontstaan er geen frustraties en weten jullie van elkaar wie wat aan het huishouden doet. Wel zo makkelijk!

Blijf goed communiceren in je relatie

Heb je een bepaalde ergernis aan je partner? Spreek dit dan uit. Krop dit niet op, want dan is de kans groot dat je de ergernis en frustratie alleen maar erger maakt. Wat daarom belangrijk is om te blijven doen in lockdown, is om goed te communiceren. Bespreek het met elkaar als een van jullie met iets zit of als er iets aan de hand is. Dan kunnen jullie het hier samen over hebben en tot een goede oplossing komen. Een goede communicatie is ontzettend belangrijk, dus probeer hier alles aan te doen. Zo kunnen namelijk veel misverstanden worden voorkomen en wordt het vast een stuk gezelliger in huis.

Met behulp van deze tips kunnen jullie er alles aan doen om de relatie goed te houden tijdens de lockdown. Hoewel de lockdown waarschijnlijk weer veel van jullie vraagt, is het van belang om aan jullie relatie te blijven werken!

Ontdek met deze tips hoe jullie relatie ook deze lockdown overleeft, enjoy goodlife!

Ontdek meer relatietips op mannen nieuws platform mensgoodlife.