perfecte-nachtrust-comfortabel-matras
4 PM production

Perfecte nachtrust met een comfortabel matras

Iedereen droomt van een perfecte nachtrust met een comfortabel matras. Wij vertellen je hoe je van die droom, werkelijkheid maakt. Lees verder en ontdek de voordelen van een comfortabel matras. Voor een perfecte nachtrust, gezonde lichaamshouding en goede basis voor een succesvolle dag.

Perfecte nachtrust met een comfortabel matras

En vergeet ook een heerlijk kussen niet! Maar daar komen wij straks op terug. Iedereen wil slapen als een koning. Hoe vaak heb jij tijdens een drukke werkdag de gedachte aan dat heerlijke bed waar je ’s avonds op neer gaat ploffen? Wij vaak genoeg! Het is voor ons vaak een extra stimulans om hard te werken, de beloning is dan namelijk des te groter.

Het matras speelt een enorm grote rol in die beloning. Het is de basis van je bed, waar het grootste gedeelte van je lichaam op rust. Kies je een goed matras, dan ben je een stap dichterbij een slaapkamerwalhalla. Hoe beter jij slaapt, hoe fitter jij een succesvolle dag begint. Het is goed voor je lichaamshouding en voorkomt nare kwaaltjes aan bijvoorbeeld nek, schouder of rug.

Wanneer lig je op een goed matras

Matrassen zijn er in allerlei vormen en maten maar nog belangrijker is de inhoud. Wij zijn fan van veerkrachtige matrassen die bestaan uit pocketveren. Deze pocketveren bewegen namelijk afzonderlijk met het lichaam mee. Met behulp van traagschuim vormt het matras zich automatisch aan de contouren van je lichaam. Je ligt hierdoor in een erg ontspannen houding wat bijdraagt aan een rustige slaap. Voor ons is dit de belangrijkste voorwaarde voor een goed matras. Deze slimme matrassen zijn dan ook voor iedereen toegankelijk en ideaal voor een perfecte nachtrust.

Review Simba matras

Wij zijn op onderzoek uitgegaan en Simba heeft ons de mogelijkheid gegeven om hun matras te testen. Je kunt bij Simba 100 nachten proefslapen maar wij plakken hier zeker nog veel heerlijke nachten achteraan! De samenwerking van Simba met het ‘Sleep to Live’- instituut heeft duidelijk haar vruchten afgeworpen. Dit onderzoek onder meer dan 10 miljoen slapers heeft bijgedragen aan een heerlijk matras dat garant staat voor een perfecte nachtrust. Ons Simba Hybrid matras heeft de afmeting 180×210 maar in principe zijn alle maten beschikbaar. Wij merkten het verschil vanaf dag 1 en hebben resoluut ons oude matras de deur gewezen. De 2.500 pocketveren geven het lichaam zoveel ondersteuning en rust! Ben jij net als ons een ondernemende man die iedere week veel uren hard werkt? Dan is het puur genieten wanneer je ’s avonds je rust vindt op een Simba matras. De volgende ochtend geniet je nog steeds, want jij bent ready to go en weer vol energie onderweg naar succes.

simba-matras-perfecte-nachtrust

Een comfortabel kussen

We noemden het eerder al, het kussen. Super belangrijk want het hoofd rust hier vrijwel volledig op. Een comfortabel kussen heeft een juiste afmeting die bij je past. Het geeft genoeg ondersteuning aan hoofd en nek en heeft een goede dikte. Tegenwoordig zijn er kussens die zelfs de temperatuur bepalen door middel van een combinatie van zowel dons als microvezels. Ook beïnvloedt dit hoe hard of zacht het kussen aanvoelt. Je kussen kies je tegenwoordig dus geheel op basis van jouw voorkeur. Comfort gaat boven alles.

Tips voordat je gaat slapen

We sluiten af met nog wat snelle tips die je kunt toepassen voordat je gaat slapen. Zo maken de meeste van jullie je net als ons waarschijnlijk schuldig aan het intensief kijken van TV voordat je gaat slapen. Of je leest in het donker aandachtig nog wat appjes door van je vrienden. Dit prikkelt je hersenen enorm en zorgt voor veel activiteit. Je kunt hierdoor moeilijker in slaap komen of een onrustige nacht ervaren. Stop met het turen naar felle schermen minimaal een halfuur voordat je de ogen sluit!

Regelmaat in het leven is belangrijk en ook om de dag af te sluiten zonder al te veel to-do’s waar je over blijft piekeren. Ga ook pas slapen als je echt moe bent, want dat staren naar het plafond kan echt frustrerend worden na meer dan een uur.

Echte mannen genieten van een perfecte nachtrust.

Goodmorning, goodnight, goodlife! Lees meer slapen voor mannen op mensgoodlife.