de-nieuwste-sextoy-trends-van-2020
de-nieuwste-sextoy-trends-van-2020

De nieuwste sextoy trends van 2020

November staat in het teken van: Black Friday. Op deze belangrijke dag zullen al jouw favoriete items in de aanbieding zijn, dit is dus zeker een goede reden om even (online) te winkelen. Black Friday valt dit jaar op 29 november. Dat betekent dat je al je december inkopen alvast kunt halen met korting. Het is namelijk alweer bijna tijd voor Sinterklaas, Kerst en Oud op Nieuw. Genoeg redenen om jezelf of een ander een cadeau te schenken. December is bovendien de maand om je te ontdoen van je oude gewoontes en rituelen, en jezelf (letterlijk en figuurlijk) bloot te stellen voor nieuwe dingen. Dus ben jij wel in voor een nieuw, spannend avontuur? Lees dan snel de erotische trends 2020!

[divider]SEXperimenteren in 2020[/divider]

Bead vibrators

Samen sexperimenteren wordt dè trend van 2020. Je leert je partner namelijk nòg beter kennen wanneer je samen wat experimenteert met een sextoy. Met een vibrator kun je jouw partner bevredigen in bed. De Bead vibrator is een vibrator voorzien van kralen met een roterende kop. Deze roterende kop stimuleert zowel de G-spot als de vaginawand. Deze vibrator heeft kenmerken van de Tarzan vibrator, maar onderscheid zich door haar compacte formaat.

Duurzame sextoy

We merken het ook al in ons dagelijks leven, het milieu wordt steeds belangrijker gevonden. Er wordt minder vlees gegeten, minder plastic verbruikt en afval wordt gerecycled. Dan kan een duurzame sextoy niet achterblijven. Er worden tegenwoordig vaak sextoys verkocht die je door middel van batterijen kunt voorzien van stroom. De duurzame sextoy daarentegen kun je opladen met een oplader. Batterijen zijn dus niet meer nodig. In 2020 zullen de sextoys dus steeds vaker gemaakt worden van biostoffen, bijvoorbeeld van aarde- en glaswerk.

Sextoy met verwarming

In januari is het erg koud en wellicht kun je dan wel een verwarmende sextoy gebruiken. Er zullen binnenkort verwarmende masturbators verkocht worden, onder andere in de vorm van een vagina, mond of anus. Doordat de masturbator een warme temperatuur afgeeft, zal het effect nog echter lijken. Dus houdt zeker die Black Friday deals in de gaten.

Wil jij meer lezen over lichaam en geest? Lees dan verder op lifestyle platform mensgoodlife.