deze-seksspeeltjes-gebruiken-mannen
deze-seksspeeltjes-gebruiken-mannen

Deze seksspeeltjes gebruiken mannen

Tegenwoordig durven vrouwen al steeds vaker open te praten over vibrators en andere seksspeeltjes. Mannen daarentegen zullen nog niet vaak tegen elkaar uitspreken dat zij een seksspeeltje gebruiken. Sommige mannen weten niet eens wat er allemaal mogelijk is. Dit is jammer, want het kan je (seks)wereld verrijken! Maar wat gebruiken de meeste mannen voor sekstoy?

Penissleeve

Een penissleeve of peniskoker zorgt ervoor dat de penis dikker lijkt, maar kan ook zeker extra stimulans bieden door de verschillende soorten ribbels en dopjes erop. Bestel een Penissleeve als jij je partner net dat beetje extra’s gunt tijdens een vrijpartij, of wanneer jij zelf onzeker bent over de lengte van je penis.

Cockring

Een cockring is een penisring die je schuift over basis van de penis. Het zal op het begin redelijk strak aanvoelen, maar dit is ook de bedoeling. Hierdoor kan het bloed moeilijk de penis verlaten, en dit zal ervoor zorgen dat hij langer stijf blijft tijdens geslachtsgemeenschap. Voor onder andere mannen met erectieproblemen kan de cockring zeker een geschikte uitkomst zijn! Tegenwoordig zijn er ook vibrerende cockringen op de markt. Hierdoor zul jij dus genieten van een langdurige stijve penis en je partner van de vibraties tijdens de penetratie.

[divider]Enjoy sex, enjoy goodlife[/divider]

Individuele seksspeeltjes

De Fleshlight ziet er precies uit zoals dat de naam al zegt: als een zaklamp. Van de buitenkant is het onderscheid bijna niet te zien. Maar wanneer je de dop eraf doet, zul je jezelf verrassen met een penetreerbare sleeve die lijkt op een vagina, anus of mond. Breng de sleeve op lichaamstemperatuur door er een beetje lauw warm water in te laten druppelen. Hierdoor zal de sleeve als echt aanvoelen, en kun jij genieten van een individuele vrijpartij. De binnenkant van de sleeve bestaat uit stimulerende doppen en noppen, dit zal de penis extra stimuleren.

Spelend genieten met je partner. Enjoy goodlife!

Meer liefde en seks? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.