een-pocket-pussy-het-spannende-alternatief
een-pocket-pussy-het-spannende-alternatief

Een Pocket Pussy, hét spannende alternatief

Een man zijn is tegenwoordig lang niet altijd makkelijk. En hoewel seks noodzakelijk is voor een gezonde man, blijft het nog steeds een taboe onderwerp. Helaas weten veel mannen hierdoor niet precies hoe ze hun seksspeeltjes op de juiste manier moeten gebruiken om er op de meest veilige manier van te genieten. En dat is natuurlijk eeuwig zonde! Denk bijvoorbeeld eens aan een pocket pussy. Je penetreert deze kunstvagina speeltje met je penis en voilà, je hebt het gevoel van echte seks.

Hoe gebruik je de Pocket Pussy?

De pocket pussy of een fleshlight is voorzien van een geribbelde binnenkant waardoor je kan genieten van extra stimulatie. Je kan het speeltje op verschillende manieren gebruiken en er zijn allerlei verschillende modellen. Zo is er voor iedereen een modelletje.

Voor sommige mannen is het even oefenen en kijken wat de ultieme ervaring is. Je kan jezelf stimuleren door het speeltje op en neer te bewegen, maar bijvoorbeeld ook door hem ergens neer te leggen of tussen stoppen zodat je zelf even goed tekeer kan gaan. Laat je fantasie de vrije loop en vind een rustig plekje om dit te doen. De slaapkamer of de badkamer bijvoorbeeld, zodat je zeker weet dat je even niet gestoord kan worden. Ga voor voldoende glijmiddel en de fun kan beginnen. Bij enkele kunstvagina’s kan je in de koker knijpen om een extra zuigkracht te creëren of kan je zelfs de luchtdruk laten toe-/afnemen voor extra genot!

PS. Vergeet na gebruik je seksspeeltje natuurlijk niet schoon te maken. Dit kan gemakkelijk met water en een zeep of een sextoy cleaner.

Go for it!

Waarom zou jij een Pocket Pussy kopen? Weet dat masturbatie echt geen zonde is! Porno is op het internet genoeg te vinden en de moderne man heeft zeker een breed assortiment aan hulpmiddelen tot zijn beschikking. Wat een tijd om te leven! Ben jij al om?

Meer lezen over seks voor mannen? Lees dan snel verder op ons lifestyle nieuws platform mensgoodlife. De nummer één voor de moderne man.